OnePlus lucrează la actualizarea Android 7.0 Nougat pentru flagship-ul OnePlus 3; iată un teaser oficial

1.142 ori
<b>OnePlus lucrează la actualizarea Android 7.0 Nougat pentru flagship-ul OnePlus 3; iată un teaser oficial</b>Se pare că rețeaua de socializare Twitter reprezintă platforma preferată de către companiile tech de pe piață pentru a face diverse anunțuri cu privire la noutățile pregătite. Astăzi chiar Pete Lou - CEO OnePlus, ne dezvăluie faptul că în acest moment se

CEO-ul OnePlus, Pete Lau tocmai ce a postat pe contul personal de Twitter un video teaser din care aflăm faptul că în acest moment compania chineză lucrează la actualizarea Android 7.0 Nougat pentru flagship-ul OnePlus 3. Este vorba desigur despre o nouă versiune Oxygen OS ce se va baza pe Nougat și care ne va aduce și extra-funcții la pachet, păstrându-se în mare experiența Android stock.

Nu se știe totuși cât de curând va fi făcut public acest update software, dar cel mai probabil până la sfârșitul anului sau chiar mai devreme utilizatorii de OnePlus 3 se vor putea bucura de 'nuga'. După cum bine știți, OnePlus 3 a ajuns de curând și la noi în teste prin intermediul unui cititor fidel, clipul de unboxing fiind postat chiar aici.

Already hard at work on the latest and greatest. #NeverSettlepic.twitter.com/pirsJS3jOD

— Pete Lau (@petelau2007) 4 octombrie 2016

La prima impresie, ne-a plăcut tare mult design-ul adoptat de către acest smartphone - și asta pentru că OnePlus a decis să meargă pe materiale premium, pe o carcasă subțire, policarbonatul fiind acum ceva de domeniul trecutului. Și experiența software ne-a încântat, fiind oferită aici și o zonă Shelf unde regăsim cele mai utilizate aplicații dar și alte comenzi utile. 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×