Promoțiile de Black Friday continuă în China unde un retailer vinde smartphone-ul Xiaomi Redmi Note 4 (3 GB RAM) pentru doar 770 lei!

1.083 ori
<b>Promoțiile de Black Friday continuă în China unde un retailer vinde smartphone-ul Xiaomi Redmi Note 4 (3 GB RAM) pentru doar 770 lei!</b>În mod normal evenimentul de reduceri numit Black Friday este așteptat pe data de 28 noiembrie, zi ce marchează momentul în care retailerii oferă discount-uri masive pentru produse cu scopul de a scăpa de stocul disponibil. Și în China au loc asemenea

Dacă la noi Black Friday a luat sfârșit de ceva timp, iată că asemenea campanii speciale sunt în continuare desfășurate de către retailerii asiatici precum GearBest ce vin în întâmpinarea noastră cu produse foarte interesante ca raport preț-specificații. Acest retailer ne aduce în fiecare zi produse la super-prețuri pe care decide să le vândă într-un sistem de tip Flash Sale, fiind vorba de stocuri limitate.

Xiaomi Redmi Note 4

Vânzările despre care vorbim aici au loc în fiecare zi din intervalul 24 - 28 noiembrie de la ora 18:00 (ora României) și aflați că puteți comanda doar o singură unitate a produsului listat în ofertă. În timp ce așteptăm ca aceste produse să fie listate pe site peste doar câteva ore, ne îndreptăm atenția către un phablet cu preț foarte interesant!

Xiaomi Redmi Note 4

După cum ați remarcat încă din titlul de mai sus, este vorba despre modelul Xiaomi Redmi Note 4 - terminal lansat la sfârșitul acestei veri ce ne aduce dotări foarte bune ținând cont de prețul mic de achiziție. Ca elemente aflate în prim plan avem aici display-ul de 5.5 inch cu rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli și tehnologie IPS LCD, respectiv procesorul deca-core MediaTek Helio X20 de 2.1 GHz.

Xiaomi Redmi Note 4

Pentru un sistem de multitasking eficient este inclus la pachet un chip de 3 GB memorie RAM, iar pentru stocarea aplicațiilor și a fișierelor avem la dispoziție 64 GB spațiu intern de stocare + slot microSD de până la 256 GB. Primim o cameră foto principală de 13 megapixeli ce poate filma la rezoluție 1080p@30fps, dar și în slow-motion la rezoluție HD și 120 cadre pe secundă.

Există la pachet o cameră selfie de 5 megapixeli, un scanner de amprente și un port microUSB v2.0 cu suport pentru funcția OTG (USB on-the-go). Lista de bunătăți nu se oprește aici, telefonul oferindu-ne și conectivitate 4G LTE, suport dual-SIM și o baterie de 4100 mAh. 

Toate aceste specificații compun un phablet ce costă în aceste zile doar 179.99 dolari, adică în jur de 770 lei. Și stocul de terminale Xiaomi Redmi Note 4 este unul limitat, așa că dacă vă doriți achiziția sa nu ar trebui să ezitați. Puteți găsi telefonul aici și nu uitați că la ora 16:00 vor fi afișate și promoțiile de tip Flash Sale!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×