Xiaomi Redmi 3s poate fi achiziționat pentru doar 570 lei prin intermediul unui retailer chinez de Black Friday

864 ori
<b>Xiaomi Redmi 3s poate fi achiziționat pentru doar 570 lei prin intermediul unui retailer chinez de Black Friday</b>Și cei de la GeekBuying demarează o campanie de Black Friday, iar cum pentru noi smartphone-urile se află în prim plan, avem o recomandare pentru voi. Ea este smartphone-ul Xiaomi Redmi 3s care în versiunea internațională cu 3 GB memorie RAM și 32 GB

Majoritatea retailerilor chinezi au dat startul campaniilor de Black Friday, iar printre aceștia îi avem și pe cei de la GeekBuying.com. În oferta magazinului regăsim numeroase produse la prețuri speciale, dar cum smartphone-urile ne interesează în mod special avem mai jos o recomandare pentru voi. Este vorba despre modelul Xiaomi Redmi 3s în versiunea destinată pieței internaționale ce vine la un preț foarte accesibil.

Xiaomi Redmi 3s

Pentru suma de doar 127.16 euro ~ 570 lei, vom beneficia de un handset arătos ce sosește într-o carcasă metalică unibody alături de o generoasă baterie de 4100 mAh care promite pe puțin 2 zile de autonomie chiar și într-un regim de utilizare mai serios. Avem la dispoziție un display de 5 inch cu rezoluție HD și tehnologie IPS OGS (1280 x 720 pixeli) și un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 430 de 1.4 GHz.

Xiaomi Redmi 3s

Ni se oferă 3 GB memorie RAM și 32 GB spațiu intern de stocare, iar la nevoie putem opta și pentru achiziția unui card microSD de până la 128 GB - telefonul oferind un asemenea slot la pachet. Xiaomi Redmi 3s vine și cu suport dual-SIM pentru o cartelă de tip micro-SIM și o alta de tip nano-SIM. În cazul în care doriți și utilizarea unui card microSD, veți putea include un singur SIM pe acest telefon, fiind vorba despre un slot hibrid.

Ce mai trebuie să știți despre Xiaomi Redmi 3S este că acesta ne aduce și o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED și deschidere f/2.0, respectiv un senzor selfie de 5 megapixeli. Avem și conectivitate 4G LTE la pachet, iar ca sistem de operare primim Android 6.0 Marshmallow + intefața MIUI.

Puteți găsi telefonul chiar aici în oferta Geekbuying.net, pagină de unde puteți arunca o privire și asupra celorlalte oferte aduse de Black Friday!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×