Xiaomi lansează versiunea globală a smartphone-ului Redmi Note 4; vine cu procesor SD625 și 4 GB RAM!

2.167 ori
<b>Xiaomi lansează versiunea globală a smartphone-ului Redmi Note 4; vine cu procesor SD625 și 4 GB RAM!</b>De ceva timp pe web au circulat zvonuri referitoare la debutul unei variante Redmi Note 4 cu procesor Qualcomm la pachet și cu 4 GB memorie RAM. Ei bine, aceste model tocmai ce a fost lansat oficial, dar din păcate nu primim un chip SD653 precum indicau

În ultimele săptămâni pe web au circulat și unele informații referitoare la debutul unei variante actualizate pentru phablet-ul Xiaomi Redmi Note 4, model cunoscut drept Redmi Note 4X care ar fi urmat să ne ofere un procesor Qualcomm Snapdragon 653 la pachet și 4 GB memorie RAM. Astăzi acest terminal este anunțat oficial pe piața din India, cu precizarea că numele produsului va rămâne neschimbat.

Xiaomi Redmi Note 4

Din păcate nu primim un procesor Snapdragon 653 în cazul de față, ci un chipset Qualcomm Snapdragon 625 dezvoltat folosindu-se procesul FinFET de 14 nm și întâlnit și pe alte terminale precum Huawei nova. Vor fi 3 variante diferite disponibile pentru achiziție, cu modelul de top ce oferă 4 GB RAM și 64 GB de stocare ce urmează a fi vândut în India pentru suma de doar 190 dolari.

Modelul entry-level aduce 2 GB RAM și 32 GB memorie flash pentru numai 146 dolari, iar dacă optați pentru varianta mid, atunci veți plăti 161 dolari pentru un telefon echipat cu 3 GB memorie RAM și 32 GB de stocare flash. Lista de dotări mai include un display Full HD de 5.5 inch, o baterie de 4100 mAh, scanner de amprente și o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED.

Regăsim aici și suport dual-SIM, iar pentru selfie-uri avem o cameră frontală de 5 megapixeli. Telefonul ar urma să fie pus în vânzare pe piața din India pe 23 ianuarie. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×