Gionee anunță smartphone-ul Steel 2; terminal de buget cu baterie de 4000 mAh

1.090 ori
<b>Gionee anunță smartphone-ul Steel 2; terminal de buget cu baterie de 4000 mAh</b>Compania chineză Gionee tocmai ce a anunțat astăzi smartphone-ul Steel 2, un terminal ce ne amintește ca design de Huawei P8 atunci când îl privim din partea din spate. Printre dotările sale regăsim un display HD de 5 inch, un procesor quad-core MediaTek

Continuă lansările de smartphone-uri în China unde cei de la Gionee tocmai ce au dezvăluit modelul Steel 2, un terminal de buget ce ne amintește ca design de Huawei P9. Acesta va sosi la un preț de 190 dolari pe piața asiatică, iar potențialii cumpărători vor putea opta fie pentru modelul auriu, fie pentru varianta numită Gold Black.

Gionee Steel 2

Printre dotările sale întâlnim un display HD de 5 inch, un procesor quad-core MediaTek MT6737, 3 GB memorie RAM și 16 sau 32 GB spațiu intern de stocare în funcție de varianta aleasă. Primim o cameră selfie de 5 megapixeli, un senzor principal de 8 megapixeli și slot microSD la bord.

Gionee Steel 2 este echipat cu o baterie de 4000 mAh ce ar trebui să ofere o autonomie foarte bună, asta ținând cont de ecranul cu rezoluție HD ce nu va consuma prea multă energie. Din punct de vedere al dimensiunilor, telefonul cântărește 160 grame și măsoară 8.6 mm în grosime, o talie destul de bună având în vedere generoasa baterie care ne este oferită la pachet. Aflăm și că Android 6.0 Marshmallow este oferit aici alături de interfața Amigo OS 3.5. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×