Revoluția Prețurilor eMAG este aici! iPhone 6s în versiunea de 16 GB costă acum 2.799 lei!

1.224 ori
<b>Revoluția Prețurilor eMAG este aici! iPhone 6s în versiunea de 16 GB costă acum 2.799 lei!</b>În perioada 20 - 22 septembrie, eMAG desfășoară o nouă rundă de reduceri din seria Revoluția Prețurilor. Ni se oferă discount-uri pentru smartphone-uri, tablete, gadget-uri inteligente, dar și pentru alte categorii de produse precum cele foto & video,

O nouă rundă de reduceri din seria Revoluția Prețurilor este demarată astăzi de către eMAG, promoție ce se desfășoară în perioada 20 - 22 septembrie și care ne aduce prețuri interesante pentru smartphone-uri, tablete, gadget-uri inteligente, dar și pentru alte categorii de produse precum TV, Foto & Electronice, Îngrijire Personală sau Auto. În rândurile de mai jos veți putea găsi câteva produse ce ne-au atras atenția prin reducerile primite.

iPhone 6s

Unul dintre acestea este Apple iPhone 6s în versiunea de 16 GB, telefon ce poate fi achiziționat pentru suma de 2.799 lei. Ca dotări primim un display Retina de 4.7 inch cu tehnologie 3D Touch, 2 GB memorie RAM, un procesor Apple A9 și o cameră foto principală de 12 megapixeli cu deschidere f/2.2, bliț dual-tone și suport pentru captură video la rezoluție 4K.

Galaxy S8

Pe listă mai avem și modelul Samsung Galaxy S7 - flagship-ul companiei sud-coreene din acest an ce costă acum 2.549 lei în varianta cu 32 GB spațiu intern de stocare. Regăsim la bord un display de 5.1 inch cu tehnologie Super AMOLED și rezoluție Quad HD, un procesor octa-core, 4 GB memorie RAM și o cameră foto principală de 12 megapixeli ce vine alături de tehnologia Dual Pixel care promite o focalizare ultra-rapidă.

Aceste modele, dar și alte produse la fel de interesante pot fi găsite în perioada 20 - 22 septembrie pe site-ul eMAG.ro! Puteți accesa oferta de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×