eMAG dă startul reducerilor din campania Revoluția Prețurilor; Galaxy S7 la 2.600 lei!

1.899 ori
<b>eMAG dă startul reducerilor din campania Revoluția Prețurilor; Galaxy S7 la 2.600 lei!</b>În această dimineață cei de la eMAG au dat startul reducerilor din noua ediție marca Revoluția Prețurilor, campanie ce include produse foarte interesante. Printre acestea îl avem și pe Samsung Galaxy S7 în versiunea cu 32 GB ce primește o reducere în

Dis-de-dimineață cei de la eMAG au dat startul reducerilor din noua ediție Revoluția Prețurilor, campanie ce se va desfășura în perioada 21 - 23 iunie. Ca de fiecare dată discount-urile sunt regăsite la mai toate produsele din oferta magazinului, și în mare parte pentru device-urile electronice cum este cazul smartphone-urilor, tabletelor și ceasurilor inteligente.

Printre telefoanele afișate în pagina promoției nu putem să nu îl zărim pe Samsung Galaxy S7, smartphone ce beneficiază de o reducere în valoare de 700 lei. Prețul acestui terminal ajunge astfel la suma de 2.600 lei - probabil cel mai bun preț practicat de către un retailer român în acest moment. După cum știți specificațiile sale includ un display QHD, 4 GB RAM, o cameră foto principală de 12 megapixeli și un scanner de amprente.

Așa cum bănuiam, și Huawei P8 Lite primește o reducere odată cu această campanie, prețul său de comercializare fiind acum de 769 lei. Pe lângă accesoriile obișnuite regăsite în pachetul acestui device, vom primi totodată din partea eMAG și o baterie externă de 13.000 mAh, respectiv un capac spate de culoare auriu (cadouri în valoare de 178 lei).

Întreaga listă a produselor ce beneficiază de reduceri în această perioadă poate fi accesată de aici. Spor la cumpărături!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×