Revoluția Prețurilor eMAG este aici; iată ce ni s-a pregătit pentru aceste 3 zile incendiare de promoții

1.850 ori
<b>Revoluția Prețurilor eMAG este aici; iată ce ni s-a pregătit pentru aceste 3 zile incendiare de promoții</b>Așa cum vă anunțam ieri, eMAG demarează o nouă campanie de reduceri intitulată Revoluția Prețurilor, eveniment ce se defășoară &icirc;n perioada 22-24 septembrie. După cum ni s-a promis, reducerile pot ajunge chiar și p&acirc;nă la 50%, dar...

Așa cum vă anunțam ieri, eMAG demarează o nouă campanie de reduceri intitulată Revoluția Prețurilor, eveniment ce se defășoară în perioada 22-24 septembrie. După cum ni s-a promis, reducerile pot ajunge chiar și până la 50%, dar haideți să vedem ce produse avem în prim-plan mai jos.

Un prim device ce ne atrage atenția, este Samsung Galaxy S6 în varianta cu 32 GB de stocare, telefon ce este vândut acum la un preț de 2.499 lei (preț vechi - 2.999 lei). Acest model vine cu design premium, 3 GB memorie RAM, un display Quad HD de 5.1 inch și un procesor octa-core Exynos 7420.

De asemenea, tot în categoria smartphone îl avem și pe Nokia Lumia 830. Acesta din urmă sosește cu display HD de 5 inch, 8 GB spațiu intern de stocare, procesor quad-core de 1.2 GHz și cu un senzor foto principal de 10 megapixeli cu OIS și lentile Carl Zeiss. Terminalul este vândut de eMAG la prețul de 1.139 lei (preț vechi - 1.599 lei)

Nu în ultimul rând, se pare că eMAG a aplicat reduceri interesante și pentru tabletele din stoc, un astfel de model fiind Asus ZenPad 7. Pe partea de specificații primim un procesor Intel Atom X3 quad-core de 1.2 GHz, un display IPS HD de 7 inch, 2 GB RAM și 16 GB memorie internă. ZenPad 7 poate fi achiziționat pentru suma de 599 lei (preț vechi 749 lei). Lista completă de reduceri o puteți accesa de aici.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×