Revoluția prețurilor eMAG este aici! LG G3 disponibil la 1.699 lei

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 1.352 ori
<b>Revoluția prețurilor eMAG este aici! LG G3 disponibil la 1.699 lei</b>Așa cum aflați aseară, cei de la eMAG au dat în această dimineață startul campaniei de reduceri Revoluția Prețurilor. Printre produsele ce beneficiază de reduceri considerabile în perioada 27 - 29 ianuarie se numără smartphone-uri, tablete,...

Așa cum aflați aseară, cei de la eMAG au dat în această dimineață startul campaniei de reduceri Revoluția Prețurilor. Printre produsele ce beneficiază de reduceri considerabile în perioada 27 - 29 ianuarie se numără smartphone-uri, tablete, laptop-uri, cât și console de jocuri PlayStation sau Xbox.

Pe partea de smartphone-uri am remarcat 3 modele cu prețuri foarte interesante, și anume flagship-ul LG G3 ce costă 1.699 lei, modelul HTC One (M7) în varianta dual-SIM ce este disponibilă la prețul de 1.439 lei , cât și pe Karbonn Sparkle V, terminal ce rulează platforma Android One și costă doar 439 lei.

Revoluția prețurilor eMAG este aici! LG G3 disponibil la 1.699 lei

De asemenea, avem la dispoziție și o serie de tablete la fel de atractive. Printre acestea se numără Asus FonePad FE7010CG-1A010A, device de 7 inch cu procesor Intel dual-core, 1 GB memorie RAM și conectivitate 3G. Prețul acestei tablete este acum de 389 lei.

Putem alege și consola Sony Play Station 3 ce vine în varianta Super-Slim de 12 GB la un preț de 899 lei, device pentru care vom primi suport din partea producătorilor de jocuri și în viitor. Lista completă de produse cu prețuri speciale eMAG poate fi regăsită aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×