Samsung Galaxy J5 (2016): Design funcţional, solid, comod

1.972 ori
<b>Samsung Galaxy J5 (2016): Design funcţional, solid, comod</b>Samsung Galaxy J5 (2016) nu are pretenţia de a ne uimi cu sticlă curbată sau cea mai subţire talie de şasiu metalic din lume. Îşi propune doar să aibă un design funcţional şi să fie un handset comod şi ergonomic. Vine pe auriu sau alb şi face un salt..

Samsung Galaxy J5 (2016) nu are pretenţia de a ne uimi cu sticlă curbată sau cea mai subţire talie de şasiu metalic din lume. Îşi propune doar să aibă un design funcţional şi să fie un handset comod şi ergonomic. Vine pe auriu sau alb şi face un salt de la diagonala de 5 inch a lui J5 la 5.2 inch.

Măsoară 8.1 mm în talie, faţă de cei 7.9 mm ai predecesorului şi cântăreşte 159 de grame, faţă de cele 146 grame ale lui J5. Are o ramă metalică solidă şi un capac spate înlăturabil din plastic, cu o textură ce imită metalul. Aderența este bună, iar utilizarea cu o singură mână se face fără probleme. 

Butoanele sale sunt comode şi am remarcat un finisaj puţin cam dur pe marginile spatelui, deranjând puţin la atingere. Ecranul are muchii groase, iar spatele e mai curbat decât cel al lui Galaxy A5 2015, asta e sigur. Cu o construcţie solidă şi design funcţional, nu prea avem ce să îi reproşăm acestui smartphone, care nu arată rău.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×