Samsung Galaxy A5 (2016): Design inspirat de Galaxy S6, în cel mai bun sens posibil

2.159 ori
<b>Samsung Galaxy A5 (2016): Design inspirat de Galaxy S6, în cel mai bun sens posibil</b>Galaxy A5 era un telefon unibody metalic, cu inspiraţie de la Galaxy Alpha şi Note 4, iar urmaşul său împrumută elemente de design de la Samsung Galaxy S6. Să primeşti un design similar cu al flagship-ului de anul trecut la sub 1.500 de lei e fantastic..

Galaxy A5 era un telefon unibody metalic, cu inspiraţie de la Galaxy Alpha şi Note 4, iar urmaşul său împrumută elemente de design de la Samsung Galaxy S6. Să primeşti un design similar cu al flagship-ului de anul trecut la sub 1.500 de lei e fantastic, semn al evoluţiei accelerate a tehnologiei şi designului în zona smartphone în ziua de azi.

Ce era premium ieri, e midrange azi, practic. Noul A5 are două panouri din sticlă 2.5D, unul în faţă şi unul în spate, cu protecţie Gorilla Glass 4. Terminalul vine pe alb, negru, auriu sau roz şi măsoară 7.3 mm în grosime, deci e puţin mai gros decât A5 cel din 2015, ce masora 6.7 mm în talie. De asemenea, noul model cântăreşte 155 de grame, cu 32 mai multe decât predecesorul său.

A crescut şi diagonala de la 5 inch la 5.2 inch şi avem şi o ramă metalică între cele două panouri din sticlă. Aderența este bună şi acesta nu e un telefon alunecos din fericire. Butoanele sunt comode, iar A5 (2016) e uşor de folosit cu o singură mână. Avem parte de o construcţie premium şi foarte solidă şi un design plăcut privirii. Acesta e probabil unul dintre cele mai arătoase telefoane la preţ sub 1.500 lei. Totuşi suprafaţa din sticlă atrage amprentele şi grăsimea.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×