Samsung Galaxy A8 (2018): Design pe bază de Infinity Display, cu extra "colăcei"

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.540 ori
<b>Samsung Galaxy A8 (2018): Design pe bază de Infinity Display, cu extra "colăcei"</b>Samsung Galaxy A8 (2018) e ca un Galaxy S8 care a făcut nişte "colăcei" lateral, după ce a mâncat prea multe paste. Adopta un Infinity Display cu muchii înguste, dar umfla rama metalică şi zona laterală puţin.

Samsung Galaxy A8 (2018) e ca un Galaxy S8 care a făcut nişte "colăcei" lateral, după ce a mâncat prea multe paste. Adopta un Infinity Display cu muchii înguste, dar umflă rama metalică şi zona laterală puţin.

Este un terminal cu ecran de 5.6 inch şi măsoară 8.4 mm în grosime, cântărind şi 172 de grame. Se simte mai greu în mână prima oară când îl ţii decât te aştepţi după ce l-ai văzut în imagini. Este şi mai greu decât S8, care are doar 155 de grame pe cântar. Aderența e totuşi bună, datorită acelei rame ieşite mai mult în relief. Reţeta clasică de sandwich de sticlă şi metal de la Galaxy A5 (2017) a rămas la posturi, cu sticlă curbată pe margini în spate, în faţă şi rama metalică intre.

Butoanele au feedback bun, spatele cam atrage amprente în versiunea neagră, iar cea Orchid Grey arată spectaculos, cu acel efect în stil CD (ZenFone anyone?). Este un telefon elegant, comod, simplu şi cu construcţie solidă. Foarte uşor de confundat cu un Galaxy S7 sau S8, mai degrabă decât cu un Galaxy A5 (2017). Trebuie spus şi că e certificat IP68 pentru rezistenţă la apă şi praf.

Dacă e ceva ce fanii ar putea să nu aprecieze, apăi e vorba de "colăcei". Personal m-am obişnuit cu ei rapid.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×