iHunt Hero: Design de telefon care costă şi de vreo 3 ori mai mult

1.165 ori
<b>iHunt Hero: Design de telefon care costă şi de vreo 3 ori mai mult</b>iHunt Hero poate fi uşor confundat cu un telefon de vreo 2-3 ori mai scump, pentru că are o abordare de design elegantă. Pare să vină cu clasicul "sandwich" de sticlă şi metal, cu sticlă în spate, sticlă curbată în faţă şi rama metalică intre.

iHunt Hero poate fi uşor confundat cu un telefon de vreo 2-3 ori mai scump, pentru că are o abordare de design elegantă. Vine cu clasicul "sandwich" de sticlă şi metal, cu sticlă în spate, sticlă curbată în faţă şi ramă metalică intre. Spatele atrage amprente şi grăsime, dar avem husa la pachet pentru a scăpa de asta. Deşi e cam lat, telefonul este comod şi stă bine în mână, cu aderență OK.

Îl poţi utiliza cu o singură mână, aş zice. Butoanele răspund bine la apăsare, iar sticla 2.5D din faţă arată spectaculos. E un device măricel pentru o diagonală de 5.2 inch şi măsoară 8.5 mm în grosime, adică fix cât Galaxy S9 şi cântăreşte 184 de grame, ceea ce e foarte mult la 5.2 inch. Ca o comparaţie, Bluboo S1 măsoară tot 8.5 mm în grosime, cântăreşte 180 de grame şi are o diagonală de 5.5 inch.

Handsetul de faţă nu este alunecos şi are un mic aspect pe care probabil că nu l-aţi remarcat. Sticla care acoperă camera duală din spate are un luciu albăstriu plăcut privirii. Micile detalii contează şi acesta este unul dintre ele. Un telefon cu feeling şi look mult mai premium decât arata preţul.

 

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×