ASUS ZenFone 5: Designul cel mai compact în zona de 6+ inch

1.684 ori
<b>ASUS ZenFone 5: Designul cel mai compact în zona de 6+ inch</b>Am văzut şi testat câteva telefoane cu aspect 18:9 sau 19:9 în ultima vreme, cu breton sau fără, dar clar peste 6 inch în diagonală. ASUS ZenFone 5 e probabil cel mai comod dintre ele, deşi şi LG G7 ThinQ se poate lăuda cu un titlu similar.

Am văzut şi testat câteva telefoane cu aspect 18:9 sau 19:9 în ultima vreme, cu breton sau fără, dar clar peste 6 inch în diagonală. ASUS ZenFone 5 (ZE620KL) e probabil cel mai comod dintre ele, deşi şi LG G7 ThinQ se poate lăuda cu un titlu similar.

Cert e că ASUS ZenFone 5 (ZE620KL) este un telefon compact pentru diagonală de 6.2 inch şi că adoptă un spate din sticlă cu acel model de cerc concentric consacrat pe produsele ASUS în ultimii ani. Din față telefonul arată ca un iPhone X sau Huawei P20 Lite, iar din spate aduce cu ZenFone 4, doar că având o orientare verticală a camerei. Camera în sine aduce cu cea de pe iPhone X.

Rama metalică e solidă, iar terminalul reuşeşte să nu atragă prea multă grăsime şi amprente şi are şi aderenţă bună. Dimensiunea e super familiară: 7.7 mm în talie şi 165 grame e greutatea. Huawei P20 are fix aceeaşi grosime şi greutate. iPhone X e cu 0.1 mm mai gros şi cu 9 grame mai greu, deci tot pe acolo. Trebuie totuşi spus că telefonul Apple are diagonală mai mică.

ASUS ZenFone 5 este un telefon comod, butoanele răspund OK la apăsare şi utilizarea cu o singură mână se face fără probleme, chiar şi la aşa o diagonală. Avem panouri 2.5D Gorilla Glass în faţă şi spate, iar un extra interesant e un strat de lac aplicat sub sticlă, pentru o strălucire aparte, de "mobilă" să zic aşa. De reţinut? Confort şi materiale premium, aderenta bună, doar că formatul a devenit deja ultra utilizat în ziua de azi.

Când ai un telefon care e uşor de confundat cu altele ai o problemă, dar mai degrabă întreaga industrie are problema asta.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×