Samsung Galaxy Note 8: Design alungit, curbat, premium ca un yacht exclusivist

1.489 ori
<b>Samsung Galaxy Note 8: Design alungit, curbat, premium ca un yacht exclusivist</b>Când vine vorba de designul lui Samsung Galaxy Note 8, reţeta ne este super familiară, dar în acelaşi timp unică pentru Samsung. Nu degeaba au început să aibă copycats gârla şi chiar noi  am testat o clonă de gen recent. Note 8 optează pentru sandwich-ul

Când vine vorba de designul lui Samsung Galaxy Note 8, reţeta ne este super familiară, dar în acelaşi timp unică pentru Samsung. Nu degeaba au început să aibă copycats gârla şi chiar noi  am testat o clonă de gen recent. Note 8 optează pentru sandwich-ul din sticlă clasic, doar că în loc ca aici avem sandwich cu o baghetă franceză mai mult decât cu 2 felii de pâine.

Avem panou din sticlă în faţă, curbat pe margini evident şi unul şi în spate. Liantul dintre ele este rama metalică solidă şi numai bună de apucat şi aderat la degete, încât să nu scăpăm handsetul prea uşor, chit că e fabricat din atât de multă sticlă. Samsung Galaxy Note 8 este un phablet foarte lung, dar are avantajul că e şi super îngust, ceea ce îl face uşor de mânuit, chiar şi la 6.3 inch în diagonală.

Construcţia e una premium, dar o privire rapidă spre spate mă face să cred că Galaxy S8 era puţin mai sexy totuşi. Acea cameră duală este fantastică ca funcţionalitate, dar nu chiar plăcută privirii. Avem parte de Gorilla Glass 5 în faţă şi spate şi colţurile curbate de la S8 sunt prezente şi aici. Cine vrea dimensiuni trebuie să afle că Galaxy Note 8 măsoară 8.6 mm în grosime şi cântăreşte 195 de grame.

Pentru o comparaţie rapidă cu Note 7, aflaţi că acel phablet avea 7.9 mm în grosime şi cântărea 169 de grame, la o diagonală de 5.7 inch. Galaxy S8 Plus măsoară 8.1 mm în talie şi cântăreşte 173 de grame la 6.2 inch diagonală. Note 8 e cu 11 grame mai greu decât iPhone 7 Plus, dar cu toate acestea greutatea e bine echilibrată şi nu am simţit vreun surplus în vreo porţiune a terminalului.

Telefonul rezistă la apă şi praf şi vine pe negru, albastru, faimosul Orchid Gray, auriu şi chiar roz. Rămâne un telefon comod pentru dimensiunile sale, dar tot vor fi persoane care îl vor considera prea lung. Aspectul premium e totuşi bifat.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×