Samsung Galaxy J5 Prime și Galaxy J7 Prime acum la QuickMobile!

6.358 ori
<b>Samsung Galaxy J5 Prime și Galaxy J7 Prime acum la QuickMobile!</b>Cei de la QuickMobile listează de astăzi în portofoliul de produse și smartphone-urile Samsung Galaxy J5 Prime, respectiv Galaxy J7 Prime - modele cu design similar ce oferă câteva upgrade-uri interesante față de predecesorii lor. Avem în primul și în

De astăzi în portofoliul de produse a celor de la QuickMobile se regăsesc și smartphone-urile Samsung Galaxy J5 Prime, respectiv Galaxy J7 Prime - modele ce aduc câteva upgrade-uri interesante puse în raport cu variantele standard ce debutau pe piață în această primăvară. Poate cel mai notabil aspect de aici este acela că smartphone-urile de față ne oferă acum corpuri metalice premium de tip unibody.

Samsung Galaxy J5 Prime

Varianta compactă - J5 Prime - sosește cu display HD de 5 inch, procesor quad-core de 1.4 GHz, cu 2 GB memorie RAM și cu o capacitate de stocare internă de 16 GB. Primim un slot microSD alături, o cameră foto principală de 13 megapixeli cu autofocus, bliț LED și deschidere f/1.9, o cameră frontală de 5 megapixeli, dar și un scanner de amprente. Bateria este o unitate de 2400 mAh, iar prețul său este de 1.299 lei.

Samsung Galaxy J

Dacă vă doriți modelul de tip phablet, atunci veți beneficia de dotări precum un display Full HD IPS de 5.5 inch, de un procesor octa-core Exynos 7870 de 1.6 GHz și de 3 GB memorie RAM. Camera foto principală este identică cu cea de pe J5 Prime, iar pentru selfie-uri ni se oferă aici un senzor de 8 megapixeli în schimb. Scanner-ul de amprente, dar și bateria de 3300 mAh completează lista de specificații.

Samsung Galaxy J7 Prime este disponibil pe negru și auriu la un preț de 1.599 lei!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×