Turul Magazinelor #29: Xbox One 1 TB la preţ intrat la apă, oferte bune din China, boxe high end ce sună bine

2.271 ori
<b>Turul Magazinelor #29: Xbox One 1 TB la preţ intrat la apă, oferte bune din China, boxe high end ce sună bine</b>În ediția cu numărul 29 a seriei Turul Magazinelor veți descoperi câteva produse foarte interesante, printre acestea aflându-se și consola de jocuri video Xbox One care în versiunea cu 1 TB de stocare costă doar 999 lei. Avem și alte reduceri la fel de

Nu ştiu dacă e "vina" numărului mare de jocuri care se lansează în această perioadă, dar cumva consolele şi PC-urile axate pe gaming au început să aibă discounturi. Reducerile şi ofertele speciale ale consolelor aduc mereu şi jocuri la pachet, iar între timp am descoperit şi nişte oferte la un accesoriu trăznit de bucătărie din China, plus câteva difuzoare high end la evoMAG.ro. Pe toate acestea le găsiţi mai jos.

1. Xbox One 1 TB + joc The Division la preţ bun

Xbox One

Altex.ro a ţinut să ne înştiinţeze că face modificări la site şi că vor reveni cu noi funcţionalităţi, iar site-ul e on între timp şi am găsit şi o ofertă foarte bună. Ea se aplică pentru consola Xbox One de 1 TB, care a ajuns să coste doar 999 lei, cu joc The Division inclus la pachet, sub formă de cod download. E inclus şi un controller wireless Xbox One in cutie şi Xbox Live Gold trial pe 14 zile.

Era de aşteptat ca preţurile lui Xbox One să scadă, mai ales după apariţia lui Xbox One S, dar oferta tot rămâne bună, mai ales dacă avem în vedere capacitatea de stocare primită. Ce mai lipsea aici era un Kinect să facă pachetul complet, dar cred că vrem prea mult şi preţul e totuşi bun. The Division e jocul cel mai popular al celor de la Ubisoft în acest an, cel puţin până apare Watch Dogs 2 şi se petrece într-un New York devastat de o epidemie, axat mult pe latura de multiplayer.

2. Boxe portabile de fiţe de la evoMAG.ro

Boxa

Nu o să mă feresc să afirm că avem de-a face cu boxe de fiţe de la evoMAG.ro aici. E vorba despre modele de top Harman Kardon, cu design artistic şi preţuri ce gravitează în jurul a 1000 sau 900 lei. Modele precum Aura Studio au un sunet cu surround la 360 de grade şi costă 999 lei, după o reducere de 46%, conform evoMAG.ro.

Boxe

Carcasa transparentă va permite să vedeţi subwooferul şi încinta de metal personalizata cu un LED ce va ilumina în mod psihedelic. O ciudăţenie e şi boxa portabilă OEM Skateboard, care arată fix ca un skateboard şi costă 129 lei, dar şi modelul Emie Solo One, care arată ca un ventilator combinat cu o scoică. Costă 399 lei şi are o textură de lemn foarte interesantă. Aduce puţin şi cu un gramofon old school.

3. Ciudăţenie de bucătărie şi telefon la reducere

Zanmini Melon Slicer este o maşinărie de bucătărie, care are rolul de a... tăia pepeni. Cum vine Halloween-ul puteţi decapita şi dovleci astfel, sau dacă nu adoptaţi tradiţia americană, veţi putea pur şi simplu să tăiaţi dovleci în felii pentru a îi pregăti la cuptor. Cu Zanmini Melon Slicer pepenele devine imediat felii şi accesoriul costă 19.99 dolari. El poate tăia şi ceapă şi mere şi orice alte fructe şi legume vă imaginaţi. Are 12 palete din oţel inoxidabil, cu grosime de 1 mm per paletă.

Asus Pegasus 2 Plus

Cealaltă oferta bună vine de la Aliexpress şi aduce un telefon ASUS Pegasus 2 Plus la suma de 113 dolari. E un model de telefon cu 3 GB RAM, 16 GB stocare, ecran de 5.5 inch şi rezoluţie Full HD, iar bateria de 3.030 mAh sună bine. Procesorul este un Snapdragon 615 şi primim şi camera de 13 MP în spate şi frontală de 8 MP. Varianta cu 32 GB Stocare costă cu câţiva dolari mai mult.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×