Samsung Galaxy On5 Pro și On7 Pro sunt lansate oficial pe piața din India; iată ce dotări primim

1.947 ori
<b>Samsung Galaxy On5 Pro și On7 Pro sunt lansate oficial pe piața din India; iată ce dotări primim</b>Samsung continuă lansările de noi terminale mobile și astăzi, zi în care pe piața indiană debutează modelele Galaxy On5 Pro și Galaxy On7 Pro - terminale cu display-uri HD, 2 GB memorie RAM și procesoare quad-core la pachet. Diferența dintre aceste două

Sud-coreenii de la Samsung continuă seria de lansări de terminale mobile și astăzi, moment în care pe piața din India debutează oficial modelele Galaxy On5 Pro și Galaxy On7 Pro. Avem de-a face cu modele de buget al căror preț nu va depăși pragul de 170 dolari, și care beneficiază de panouri cu rezoluție HD, de procesoare quad-core, și de 2 GB memorie RAM la bord.

Primul de aici, și totodată cel mai compact este On5 Pro - telefon cu display HD TFT de 5 inch (1280 x 720 pixeli), procesor quad-core Exynos 3475 tactat la o frecvență de 1.3 GHz, chip grafic Mali-T720 și 2 GB RAM. Avem 16 GB spațiu intern de stocare la pachet, o baterie de 2600 mAh, și o cameră foto principală de 8 megapixeli.

Primim un senzor selfie de 5 megapixeli, conectivitate 4G LTE, Wi-Fi, dual-SIM și sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow preinstalat din fabrică. Acest model este disponibil pe auriu și negru la un preț de 137 dolari prin intermediul Amazon India.

În schimb, Samsung Galaxy On7 Pro ne oferă un display de 5.5 inch cu rezoluție HD, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 410 de 1.2 GHz, un chip grafic Adreno 306 și 2 GB memorie RAM. Avem 16 GB de stocare, un slot microSD și o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED. Pentru selfie-uri este adus un senzor frontal de 5 megapixeli.

Mai regăsim aici și conectivitate 4G LTE, Wi-Fi, suport dual-SIM și o baterie de 3000 mAh. Samsung Galaxy On7 Pro rulează sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow și vine pe auriu sau negru la un preț de 167 dolari. La prima vedere, prețurile pentru cele două produse sunt chiar interesante, cea mai bună parte din pachetul hardware fiind chip-ul de 2 GB memorie RAM. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×