Samsung Galaxy S7 Edge Injustice Edition acum în oferta QuickMobile!

6.453 ori
<b>Samsung Galaxy S7 Edge Injustice Edition acum în oferta QuickMobile!</b>De astăzi fanii Samsung și ai universului Batman pot opta pentru achiziția unei versiuni inedite a phablet-ului Galaxy S7 Edge - și anume varianta Injustice. Produsul de față sosește în oferta QuickMobile.ro pentru un preț de 5.499 lei ce include printre

De curând cei de la Samsung au prezentat o versiune mai inedită a phablet-ului Galaxy S7 Edge, telefon al cărui look a fost schimbat de către o nuanță de negru mai specială și de către inserții aurii ce crează un contrast foarte arătos. Vorbim desigur despre ediția Injustice axată pe universul Batman, de unde și logoul auriu aflat pe spatele smartphone-ului.

Această variantă limitată poposește de astăzi și în oferta magazinului QuickMobile.ro. Ei bine, pentru a deține un asemenea device va trebui să scoateți din buzunar nici mai mult, nici mai puțin de 5.499 lei. Teoretic, în pachetul acestui terminal vom găsi pe lângă accesoriile obișnuite, și o husă specială cu logo Batman, respectiv un set Gear VR colorat în aceeași nuanță de negru alături de elemente aurii.

Specificațiile hardware rămân neschimbate, fiind vorba aici despre un display de 5.5 inch cu rezoluție Quad HD, de un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820 și de 4 GB memorie RAM la interior. Se păstrează camera foto principală de 12 megapixeli, scanner-ul de amprente, și bateria de 3600 mAh. Puțeți găsi această ediție Injustice chiar aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×