Samsung Galaxy S II Retro Review: smartphone nostalgic din 2011, cu care am amintiri personale (Video)

1.268 ori
<b>Samsung Galaxy S II Retro Review: smartphone nostalgic din 2011, cu care am amintiri personale (Video)</b>Samsung Galaxy S II a debutat în mai 2011 şi a fost primul telefon la care chiar puteai să aspiri de la compania sud coreeană. Am amintiri legate de muncă cu acest dispozitiv, dar şi personale şi le veţi aflat mai

Samsung Galaxy S II a debutat în mai 2011 şi a fost primul telefon la care chiar puteai să aspiri de la compania sud coreeană. Am amintiri legate de muncă cu acest dispozitiv, dar şi personale şi le veţi aflat mai jos, alături de un nou material video RetroReview.

În primul rând am făcut rost de acest smartphone de la Germanos, unul dintre puţinii retaileri la care poţi găsi telefoane retro la preţ bun. Apoi despre Samsung Galaxy S II încă am destule amintiri. Când a debutat era incredibil de subţire, la doar 8.49 mm în talie. Nici în 2020 nu s-ar face de râs cu ea. Acel spate uşor arcuit era interesant în acea perioadă, iar camera ştiu că mi s-a părut şocant de bună când am folosit-o într-o vacanţă în Vamă Veche.

Am lăsat un aparat foto Sony Cybershot la cazare pentru a face poze cu telefonul (aveți galerie foto în recenzie) si nici acum nu e rea deloc). A scăpat cu viață chiar și invadat de nisip și bătut de soare puternic. Ecranul Super AMOLED era nemaivăzut la acea vreme şi super luminos şi viu colorat chiar şi în bătaia soarelui.

Era inedit şi că filma Full HD şi o făcea binişor şi putea scoate semnal video prin MHL spre un monitor sau televizor. Telefonul a fost un mega hit, vânzând 3 milioane de unităţi în nici 2 luni. Vă spun sincer că a fost mai arătos decât Galaxy S3 şi Galaxy S4, ba chiar poate şi Galaxy S5. El a şi inspirat felul în care avea să arate seria Galaxy Note ani buni, cu un format angular, sobru şi pătrăţos.

Pentru extra nostalgie aveţi clipul, iar acest telefon o să îmi rămână în memorie ceva vreme...

Retro Review Samsung Galaxy S II

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×