Top 5 motive pentru care merită cumpărat Samsung Galaxy S10 acum

10.396 ori
<b>Top 5 motive pentru care merită cumpărat Samsung Galaxy S10 acum</b>Cu doar 3 săptămâni înainte de lansarea lui Galaxy S20 ar trebui să înceapă "olimpiada" reducerilor pentru fostul flagship. Asta vedem în fiecare an în prag de lansarea unei noi generaţii

Cu doar 3 săptămâni înainte de lansarea lui Galaxy S20 ar trebui să înceapă "olimpiada" reducerilor pentru fostul flagship. Asta vedem în fiecare an în prag de lansarea unei noi generaţii. E poate cea mai bună perioadă să îţi iei un telefon dacă ai ţinut de bani şi ai aşteptat până acum. La o căutare rapidă evoMAG are unul dintre cele mai bune prețuri pentru Galaxy S10, 2.899 lei. Mai jos găsiţi top 5 motive să cumpăraţi un Samsung Galaxy S10 acum.

1. Preţul

S-a ieftinit semnificativ faţă de debut. În primăvara anului trecut costa 4.299 lei tot la evoMAG, acum e doar 2.899 lei. Pentru un telefon cu 8 GB RAM, 128 GB stocare, ecran Dynamic AMOLED şi aceeaşi cameră triplă ca la Galaxy S10+ nu sună rău deloc.

2. Actualizări

Cititorul de amprente funcţionează mult mai bine de când cu actualizările, iar telefonul a primit şi Android 10 şi One UI 2.0. Camera a primit câteva din funcţiile lui Galaxy Note 10+, inclusiv AR Doodle, Live Focus Video, Night Mode pentru camera selfie, Hyperlapse pentru camera frontală şi Super Steady în mod Hyperlapse. Avem şi acel editor video avansat care a fost selling point la Note 10 şi care permite adăugarea de subtitrări la video, alipirea de clipuri, adăugarea de coloană sonoră şi altele. Avem şi suport Samsung DeX şi Link to Windows, dar şi Dynamic Lockscreen tot după update.

3. Performanţă

Având în vedere că S10+ încă mai prinde top 10 în benchmark-uri fără să se strofoace prea tare şi are cam aceleaşi dotări în varianta de bază ca S10, zic că puteţi rula orice joc şi sunteţi străini de lag încă un an de aici încolo, poate chiar 2 sau 3. Camera a rămas și acum de top 5. 

4. Designul

Cumva telefonul e mai arătos faţă de Galaxy S10+ şi Galaxy S10 5G, pentru că are decupajul singular pentru camera selfie, mai discret decât cel lat de pe modelele mai mari. Avem şi nuanţe foarte arătoase, precum Prism White, Prism Black, Prism Green, Prism Blue, dar şi mai noul Cardinal Red, mai multă varietate decât la OnePlus-uri sau Huawei P30 să zicem. Talia de sub 7.8 mm e un mare plus şi diagonala de 6.1 inch este fix acelaşi sweet spot pentru a ţine telefonul perfect în mână. Gândiţi-vă şi la faptul că acest telefon e cu vreo 70 de grame mai uşor decât iPhone 11 Pro Max!

5. Micile extra-uri

Sunt câteva de zis aici: avem certificare IP68 şi încărcare wireless, pe care OnePlus nu le oferă. Avem şi slot microSD, de negăsit pe Huawei-urile noi şi pe Xiaomi-uri deseori, plus jack audio care a fost exilat de peste tot. Difuzoarele stereo sunt mai satisfăcătoare decât la iPhone 11 Pro Max, iar filmarea 4K cu camera selfie nu prea are rival în lumea Android. Încărcarea wireless inversă e iarăşi o raritate disponibilă aici, plus o încărcare wireless destul de rapidă a telefonului. E şi poate ultimul telefon Samsung cu senzor pentru puls.

Vă recomandăm să folosiți Compari.ro pentru a gasi cel mai bun preț

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×