Festival pe ritmuri 5G! Orange România aduce inovația 5G la Untold și realizează teste 5G și transmisiuni live în VR 360

1.116 ori
<b>Festival pe ritmuri 5G! Orange România aduce inovația 5G la Untold și realizează teste 5G și transmisiuni live în VR 360</b>Prima zi a lunii august marchează și startul festivalului Untold 2019 din Cluj, un eveniment muzical ce atrage la fața locului zeci sau chiar sute de mii de spectatori (recordul fiind înregistrat în 2018: 330.000 spectatori)

Prima zi a lunii august marchează și startul festivalului Untold 2019 din Cluj, un eveniment muzical ce atrage la fața locului zeci sau chiar sute de mii de spectatori (recordul fiind înregistrat în 2017: 330.000 spectatori). Anul acesta show-ul are loc în perioada 1-4 august și la fața locului se află și operatorul Orange România care va aduce inovația 5G la festival. 

Experiența de festival va fi adusă mai aproape de consumatori prin intermediul mai multor transmisiuni live realizate în VR 360 cu ajutorul tehnologiei 5G și al telefonului Samsung Galaxy S10 5G. Publicul va putea testa într-o zonă special amenajată acest nou standard de conectivitate și descoperi avantajele tehnologiei 5G în situații concrete de utilizare. 

Suntem informați că acest festival reprezintă contextul ideal pentru a pune în valoare tehnologia 5G având în vedere volumul foarte mare de conținut generat de utilizatori în cadrul festivalului, în comunicarea personală sau pe rețelele sociale. Orange a ales Samsung ca partener pentru implementarea la festival a celor mai noi echipamente de rețea 5G în zona Cluj Arena.

Cu ajutorul ochelarilor VR, dar și al telefonului Galaxy S10 5G, participanții Untold vor putea sta virtual față în față cu artiștii preferați care vor concerta pe scena principală - totul fiind posibil grație rețelei Orange 5G. Experiența Untold va fi completată de transmisiunea live în format 4K a concertelor ce vor avea loc pe scena principală a festivalului și va putea fi urmărită pe cele două ecran LED amplasate în zona activărilor Orange de lângă main stage. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×