Samsung Galaxy S10 5G: Design de S10+ mai mare şi mai sobru

1.344 ori
<b>Samsung Galaxy S10 5G: Design de S10+ mai mare şi mai sobru</b>Samsung Galaxy S10 5G e în multe moduri similar cu Samsung Galaxy S10+, doar că e mai mare şi parcă mai sobru. Cumva e şi mai sobru decât jucăuşul Galaxy Note 10, care mi s-a părut foarte compact şi rotunjit, pentru un telefon care se vrea business.

Samsung Galaxy S10 5G e în multe moduri similar cu Samsung Galaxy S10+, doar că e mai mare şi parcă mai sobru. Cumva e şi mai sobru decât jucăuşul Galaxy Note 10, care mi s-a părut foarte compact şi rotunjit, pentru un telefon care se vrea business. S10 5G are spate oglindă, care atrage amprente şi grăsime şi pe care l-am curăţat obsesiv.

Video-review Samsung Galaxy S10 5G, secțiunea design

Este fabricat din materiale premium, sticlă şi metal şi chiar dacă are o diagonală de 6.7 inch, e perfect manevrabil. Rama sa metalică, deşi îngustă, te ajută să îl apuci bine cu degetele, crescând aderența. Smartphone-ul măsoară 7.9 mm în talie şi cântăreşte 198 de grame, iar în faţă şi spate are protecţie Gorilla Glass 6.

Nu sunt mare fan al decupajului sau în ecran pentru camera duală selfie, acum şi mai lat decât la S10+. Uneori chiar acoperă opţiuni din jocuri, precum Call of Duty. Am înţeles că ar fi o opţiune în setări care micşorează zona de afişaj şi pune o bandă neagră unde ar fi camera pentru a o camufla.

Galaxy S10 5G are şi certificare IP68 pentru protecţie contra apei şi prafului. Mi-a dat senzaţia unui telefon lung, sobru şi cu muchii înguste. Butoanele răspund bine la apăsări şi deşi l-am lăudat cât de compact e pentru 6.7 inch în diagonală, mâinile mai mici nu ştiu dacă vor ajunge în toate zonele ecranului, la utilizarea cu o singură mână. Noroc cu One UI că ne ajută...

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×