Samsung Galaxy A70: Design comod, manevrabil, ideal pentru gaming

1.015 ori
<b>Samsung Galaxy A70: Design comod, manevrabil, ideal pentru gaming</b>Samsung Galaxy A70 este unul dintre cele mai mari telefoane din gama Galaxy A din 2019, cu o diagonală de 6.7 inch. De această dată Samsung a tăiat serios din muchii, parcă mai mult decât la Galaxy A50. Sus avem un breton picătură, iar jos o mică bărbie..

Samsung Galaxy A70 este unul dintre cele mai mari telefoane din gama Galaxy A din 2019, cu o diagonală de 6.7 inch. De această dată Samsung a tăiat serios din muchii, parcă mai mult decât la Galaxy A50. Sus avem un breton picătură, iar jos o mică bărbie, pentru ceva personalitate.

Video-review Samsung Galaxy A70, secțiunea design

Telefonul măsoară 7.9 mm în grosime şi cântăreşte 183 de grame, mai puţin decât un Xiaomi Redmi Note 7 spre exemplu, care are diagonală ceva mai mică. Spatele este acoperit cu acel 3D Glasstic care imită foarte convingător sticlă şi e destul de aderent. Rama este din plastic, dar telefonul pare construit destul de solid. Cei cu mâini mari îl vor manevra uşor chiar şi cu o mână, pentru că nu e foarte lat.

Galerie foto unboxing Samsung Galaxy A70

Îl găsiţi pe nuanţe precum albastru, coral, negru sau alb. Nu e rezistent la apă sau praf, în cazul în care vă întrebaţi. De remarcat că panoul frontal nu este curbat pe margini, ceea ce e de apreciat, pentru că nu vă va distrage de la jocuri cu vreo curbură de imagine. Dacă aveţi noroc puteţi prinde o variantă de Galaxy A70 care nuanţele schimbătoare în bătaia luminii, cu ceva gradiente. Teoretic ar fi varianta neagră aceasta, dar în mod inedit se colorează la lumină. Noi am prins la review versiunea pe albastru.

Galerie foto Samsung Galaxy A70

Butoanele răspund OK la apăsare, aderența e bună, iar camera nu iese exagerat de mult în relief. E clar un device mai uşor de mânuit decât giganticul Galaxy A80.

Samsung Galaxy A70 văzut din spate

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×