Samsung Galaxy Tab S5e: Design ultra-subţire, dar solid, premium la atingere

919 ori
<b>Samsung Galaxy Tab S5e: Design ultra-subţire, dar solid, premium la atingere</b>Samsung Galaxy Tab S5e este una dintre puţinele tablet de 10.5 inch de pe piaţa care se poate manevra super uşor cu o singură mână. Nu de alta, dar este incredibil de uşoară şi subţire. Măsoară doar 5.5 mm în talie şi cântăreşte 400 de grame, fiind cu 20

Samsung Galaxy Tab S5e este una dintre puţinele tablet de 10.5 inch de pe piaţa care se poate manevra super uşor cu o singură mână. Nu de alta, dar este incredibil de uşoară şi subţire. Măsoară doar 5.5 mm în talie şi cântăreşte 400 de grame, fiind cu 20 de grame mai uşoară decât Tab S6.

Video-review Samsung Galaxy Tab S5e, secțiunea design

Are un corp fabricat din metal, cu abordarea unibody şi în ciuda taliei nu pare chiar fragilă. Se simte premium la atingere, ca un "capac de laptop" ceva mai răsărit şi nu, nici în 2019 tot nu îmi plac decupajele pentru antene din spate, sus şi jos. Butoanele sunt comode şi tableta e uşor şi comod de folosit şi în portret şi în landscape. Puteţi citi ceva pe ea ore întregi şi să o ţineţi cu o mâna fără să vă obosească degetele.

Puteţi să vă jucaţi ore întregi sau să priviţi Netflix în landscape, iarăşi fără probleme. Are muchii rezonabil de groase, cât să nu fie inestetice, dar şi cât să ai unde pune degetele şi să nu intri peste ecran cu "cârnăciorii". Ce nu am apreciat aici a fost integrarea cititorului de amprente într-un buton Power adâncit, care nu e chiar comod de apăsat pe o talie aşa subţire.

Samsung Galaxy Tab S5e e comod pentru oricine, chiar şi cineva venit din lumea iPad-ului.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×