Samsung Galaxy A40: Design compact, culoarea coral este câştigătoare

1.080 ori
<b>Samsung Galaxy A40: Design compact, culoarea coral este câştigătoare</b>Samsung Galaxy A40 este pentru Galaxy A50 şi A70 ceea ce Galaxy S10e e pentru S10 şi S10+. De altfel nici nu e departe de Galaxy S10e ca format şi felul în care se simte în mână, doar că e mai uşor, neavând "povara" sticlei. E fabricat din 3D Glasstic, ad

Samsung Galaxy A40 este pentru Galaxy A50 şi A70 ceea ce Galaxy S10e e pentru S10 şi S10+. De altfel nici nu e departe de Galaxy S10e ca format şi felul în care se simte în mână, doar că e mai uşor, neavând "povara" sticlei. E fabricat din 3D Glasstic, adică un material plastic are seamănă mult cu sticlă.

Telefonul nu este alunecos, ba chiar e destul de aderent şi butoanele sale răspund OK la apăsări. Am avut norocul să testez fix varianta de culoare inedită, cea Coral. Mai sunt şi variante negre, albastre şi albe. Galaxy A40 măsoară 7.9 mm în talie şi cântăreşte 140 de grame. Rama să pare metalică (deşi e tot din plastic) şi dacă spatele e Coral, adică un portocaliu deschis, ei bine marginile sunt un fel de "cupru" că nuanţa.

Aş spune şi că spatele e uşor de murdărit cu amprente şi grăsime, dar şi uşor de şters. Acesta e genul de handset uşor de utilizat cu o singură mână, lucru la care te ajută şi One UI. E mai comod decât A50 şi A70, mai ales pentru cei cu mâna mică. Testul de ergonomie e trecut cu brio!

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×