Samsung Galaxy S20 Ultra 5G: Design memorabil, din materiale premium, chiar opulent privind camera

1.276 ori
<b>Samsung Galaxy S20 Ultra 5G: Design memorabil, din materiale premium, chiar opulent privind camera</b>Samsung Galaxy S20 Ultra 5G poate sună uriaş pe hârtie, când auzi că are o diagonală de 6.9 inch. Asta în condiţiile în care la 7 inch vorbim deja de o tabletă... Totuşi Samsung a reuşit să taie aşa mult din muchiile ecranului, încă utilizarea rămâne..

Samsung Galaxy S20 Ultra 5G poate suna uriaş pe hârtie, când auzi că are o diagonală de 6.9 inch. Asta în condiţiile în care la 7 inch vorbim deja de o tabletă... Totuşi Samsung a reuşit să taie aşa mult din muchiile ecranului, încă utilizarea rămâne comodă si terminalul nu e uriaș.. Ajută şi formatul îngust al acestui device, care îl face uşor de apucat cu toate degetele. Personal mi s-a părut mai comod de folosit zilnic decât Galaxy Note 10+ sau iPhone 11 Pro Max.

Video-review Samsung Galaxy S20 Ultra, secțiunea Design

Telefonul este fabricat din sticlă şi metal şi vine pe negru şi argintiu (Cosmic Grey și Cosmic Black), nuanţe sobre. Mi-aş fi dorit şi alte variante de culoare, dar ele ar putea apărea pe parcursul anului. Remarc că negrul camuflează binişor protuberanta camerei din spate. Chiar dacă şi-a atras meme-uri cu plite electrice, aceasta îi da personalitate şi opulenta smartphone-ului. Nu o să fie confundat cu alt model într-o încăpere cu iPhone-uri şi Huawei-uri. Iar oricine va mai adopta o cameră de gen, risca să fie numit copycat.

Galaxy S20 Ultra 5G măsoară 8.8 mm în talie şi cântăreşte 222 de grame (mai puțin decât iPhone 11 Pro Max la 226 grame ale sale). Sunt mult mai bine distribuite aceste grame decât la iPhone 11 Pro Max sau ASUS ROG Phone II. Panoul frontal este acoperit cu Gorilla Glass 6, peste un ecran cu muchii foarte subţiri şi uşor de tot, aproape insesizabil curbat. Aproape că aş spune că avem o curbură mai proeminentă în spate, pentru a adânci telefonul mai bine în palmă. Apoi vine rama metalică, iar aici dezbaterea continua între aluminiu şi oţel, dar aş zice că e aluminiu.

Are şi certificare IP68, pentru rezistenţa la apă şi praf şi are aderență bună. Îl ajută o uşoară angularitate ce apare pe curbura spatelui, care "agață" telefonul de mână. Butoanele fizice sunt mai comode în dreapta, decât acel Power din stânga lui Note 10+. Avem o cameră selfie decupată în ecran, dar ne-am obişnuit deja cu acel orificiu şi nu ne mai deranjează. Deasupra să se afla un speaker atât de mic pentru convorbiri, încât e invizibil, iar al doilea speaker este jos, lângă portul USB-C. Nu avem jack audio.

Aş menționa şi că dacă te joci în landscape vei mânji inevitabil sticlă din spate ce acoperă camerele. De aceea e necesar ca după o sesiune de gaming să ştergi bine toată acea zonă din sticlă. Şi nu vă temeţi de zgârieturi, pentru că telefonul vine cu husa la pachet. Nu mi s-a părut că atrage excesiv amprente şi grăsimi pe nuanţa gri/argintie testată de mine. Un design memorabil, care nu te lasă indiferent.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

-3% din preț pe QuickMobile.ro, cupon: QUICK202

Explorăm imprimantele HP la sediul din Pipera; Detalii despre modelele pentru 2023-2024

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×