Samsung Galaxy Tab S6: Design metalic, subţire, ergonomie excelentă

1.769 ori
<b>Samsung Galaxy Tab S6: Design metalic, subţire, ergonomie excelentă</b>Samsung Galaxy Tab S5e ne-a şocat prin cât de subţire era, iar acum vine şi Samsung Galaxy Tab S6 cu o alură ultra-subţire similară. Are un corp unibody metalic, cu clasicele decupaje de antene în spate, sus şi jos (nu foarte estetice). Măsoară doar..

Samsung Galaxy Tab S5ene-a şocat prin cât de subţire era, iar acum vine şi Samsung Galaxy Tab S6 cu o alură ultra-subţire similară. Are un corp unibody metalic, cu clasicele decupaje de antene în spate, sus şi jos (nu foarte estetice). Măsoară doar 5.7 mm în talie şi cântăreşte 420 de grame, dar nici o secundă nu mi-a dat senzaţia de fragilitate.

Video-review Samsung Galaxy Tab S6, secțiunea design

Aderența este OK, butoanele au răspuns binişor la comenzi şi tableta e comod de folosit şi în landscape şi în portret. Samsung Galaxy Tab S6 are muchiile suficient de groase încât să ai unde pune degetele şi suficient de subţiri să nu strice estetică terminalului. Vine pe nuanţe că albastru, roz şi gri. Tab S6 are construcţie premium, încape în majoritatea ghiozdanelor şi unele poşete şi îmi place soluţia ingenioasă din spate.

E vorba despre un slot special pentru stylus, care îl face că se ataşeze magnetic în acea fantă şi să se şi încarce wireless. Am apreciat şi faptul că ecranul nu atrage prea multe amprente şi praf şi a fost nevoie să îl curat mult mai rar decât la alte tablete testate de noi.

Vei uita că ai o tabletă de 10.5 inch în mâna chiar şi după ore bune de vizionat Netflix sau gaming. Palmele nu transpira, degetele nu dor. Ergonomie la puterea a zecea.

Unde mai punem și faptul că putem achiziționa și un cover cu tastatură ce se atașează magnetic la ea. Aici am ceva nemulțumiri, dar nu legat de tastaură (care e excelentă), ci legat de partea de cover, ce folosește și drept stand pentru tabletă. Ea se atașează prin lipire, printr-o porțiune de silicon lipicios, dar care tinde să se dezlipească de tabletă, mai ales când folosim Tab S6 pe post de laptop, pe suprafețe alunecoase.

Un sistem de prindere cu magneți, cum se prinde tastatura de altfel, ar fi fost mult mai eficient aici!

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×