Cel mai nou smartphone edge-to-edge, Sharp Aquos S2 se ia la trântă cu Xiaomi Mi Mix și Essential Phone; iată o comparație!

Autor:  | Publicat în:  Sharp  Essential  Xiaomi  LG  Apple  Samsung 2.692 ori
<b>Cel mai nou smartphone edge-to-edge, Sharp Aquos S2 se ia la trântă cu Xiaomi Mi Mix și Essential Phone; iată o comparație!</b>Astăzi a fost lansat oficial un nou smartphone cu display edge-to-edge și anume modelul Sharp Aquos S2, telefon ce aduce un pachet upper mid-range să spunem. Pentru a vedea cum se prezintă acesta în raport cu alte modele lansate în acest

Sfârșitul verii este unul cu adevărat incendiar și în zona lansărilor de smartphone-uri, astăzi fiind ziua în care Sharp aduce pe piață un nou smartphone cu display edge-to-edge. Se numește Sharp Aquos S2 și acesta oferă un display de 5.5 inch ce se întinde până sus de tot înconjurând chiar și camera frontală integrată similar ca în cazul lui Essential Phone.

Pentru a vedea cum se prezintă și la alte capitole acest nou terminal ne-am decis să vă propunem un articol comparativ în care punem la socoteală modelel Xiaomi Mi Mix și Essential. Ne legăm de design pentru început și vedeți din start că la acest capitol telefonul gândit de Sharp are ceva elemente comune cu terminalul pe care creatorul lui Android l-a adus pe piață.

Sharp Aquos S2

Ne referim la panoul frontal și integrarea camerei selfie în partea de sus sub forma unui decupaj în ecran, zonă în care aparent s-ar afla și earpiece-ul pentru convorbiri. Astfel se ajunge la înghesuirea unui display cât mai generos pe o carcasă compactă, cu toate că vedem aici o abordare relativ ciudată - colțurile din partea de sus ale ecranului fiind tăiate și nu rotunjite precum avem pe Essential Phone și Mi Mix.

 Aquos S2 Mi Mix Essential Phone LG G6 Galaxy S8
Suprafață ocupată de ecran 87.5%83.6%84.9%78.6%83.6%

Cu toate acestea, modelul Sharp este produsul cu cel mai mare raport corp-ecran de pe piață, acesta atingând 87.5%. În comparație, aflați că ecranul lui Essential Phone ocupă 84.9% din panoul frontal, în vreme ce Xiaomi Mi Mix cu al său ecran de 6.4 inch ocupă 83.6% din partea frontală. Aici camera selfie este plasată în jos pentru a se obține un ecran drept și mai arătos părerea mea.

Comparatie Aquos S2, Mi Mix, Essential Phone, LG G6, Galaxy S8

CLICK AICI PENTRU COMPARAȚIE

La această sumă ideea unui smartphone cu display edge-to-edge pare mai ușor de abordat, bugetul fiind și el o verigă cu mare importanță în ecuație. De dragul comparației aveți mai sus și alte modele edge-to-edge ale momentului adăugate precum Galaxy S8 și LG G6. Aveți în tabelul de mai sus și informații despre dimensiunile telefoanelor, cât și specificațiile hardware oferite de către fiecare dispozitiv în parte.

Essential Phone este de departe cel mai bine echipat model cu procesor Snapdragon 835, urmându-l nimeni altul decât Xiaomi Mi Mix și în final Sharp Aquos S2. Se păstrează totuși un preț mai mic în cazul variantei Sharp, asta numai dacă alegeți modelul cu 4 GB RAM și chipset SD630 ce costă 370 dolari.

Voi ce ați prefera? Un smartphone atât de arătos la preț accesibil și dotări mid-range sau unul cu dotări de top și preț pe măsură?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×