Orange oferă 100 euro reducere la achiziția lui Samsung Galaxy S8 împreună cu abonament; iată prețurile!

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 5.942 ori
<b>Orange oferă 100 euro reducere la achiziția lui Samsung Galaxy S8 împreună cu abonament; iată prețurile!</b>Operatorul Orange România are o ofertă specială pentru noi în aceste zile, ofertă ce constă într-un discount de 100 euro aplicat prețurilor la abonament lui Samsung Galaxy S8. Astfel, cei care aleg achiziția terminalului cu abonament pe 24 luni vor

În continuare Samsung Galaxy S8 este cel mai popular smartphone din categoria flagship, terminal pe care mulți și-l doresc chiar și în ciuda prețului mare de comercializare. Există totuși posibilitatea de a achiziționa terminalul împreună cu un abonament de voce și date, modalitate prin care costul inițial de plată va fi mai mic decât dacă luăm decizia de a cumpăra produsul fără contract, sau pe termeni mai comuni la liber.

Samsung Galaxy S8

Vorbim astăzi despre oferta celor de la Orange România la achiziția acestui device, ofertă ce constă într-un discount de 100 euro la alegerea lui Galaxy S8 împreună cu abonament pe 2 ani. Reducerea se aplică pentru toate planurile tarifare din portofoliul operatorului, câteva dintre acestea fiind afișate în tabelul de mai jos.

Oferta Orange

Reducerea este una semnificativă mai ales dacă aveați oricum în plan achiziția telefonului cu abonament în această perioadă. De menționat faptul că oferta se aplică și pentru varianta Samsung Galaxy S8+. Beneficiile asociate fiecărui plan tarifar pot fi consultate de pe site-ul orange.ro și acesta este link-ul care vă duce direct în pagina telefonului Galaxy S8, de unde aveți opțiunea de comandă online.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×