Smartphone-ul Elephone Z1 poate rula fără probleme 40 aplicații în fundal, asta grație celor 6 GB RAM oferiți la bord!

1.437 ori
<b>Smartphone-ul Elephone Z1 poate rula fără probleme 40 aplicații în fundal, asta grație celor 6 GB RAM oferiți la bord!</b>Cei de la Elephone au decis ca pentru dezvoltarea smartphone-ului Z1 să aplice la o metodă de crowdfunding proprie desfășurată chiar pe site-ul oficial al companiei. Acest produs urmează a sosi la pachet cu 6 GB memorie RAM, dotare ce promite din start

După cum v-am anunțat și noi prin intermediul unor articole anterioare, cei de la Elephone au decis să apeleze la o campanie de crowdfunding pentru dezvoltarea smartphone-ului Z1. Campania cu pricina se desfășoară chiar pe site-ul companiei și una dintre dotările high-end pe care le vom primi pe acest viitor dispozitiv va fi și chip-ul de 6 GB memorie RAM care promite din start o experiență superioară în materie de multitasking.

Elephone Z1

Elephone chiar sugerează astăzi faptul că telefonul este capabil să ruleze până la 40 aplicații în fundal fără a se remarca pic de lag în utilizare. Pe lângă acest chip RAM, smartphone-ul Elephone Z1 ne va mai aduce și un display Full HD cu diagonală de 5.5 inch, un port USB Type-C reversibil pentru încărcare și un procesor octa-core Helio P20.

Vom avea parte de un panou frontal cu margini laterale foarte înguste și de un design unibody care ne amintește chiar de noul phablet HTC U Ultra. Și prețul este unul pe măsură și anume 189.99 dolari pentru cei care decid să sprijine proiectul de pe acum. Există și posibilitatea de a plăti doar 49.99 dolari în avans pentru rezervarea telefonului și restul de bani pentru achiziția produsului la finalizarea campaniei.

Detalii extra găsiți pe elephone.hk și pe pagina acestora de Twitter!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×