Smartphone-ul Elephone Play X va sosi într-o carcasă metalică unibody; vedem o nouă imagine cu produsul

1.062 ori
<b>Smartphone-ul Elephone Play X va sosi într-o carcasă metalică unibody; vedem o nouă imagine cu produsul</b>În urmă cu doar câteva săptămâni cei de la Elephone ne-au adus primele informații despre un nou smartphone cu cameră duală pe care îl pregătesc de lansare și anume modelul Play X. Acesta va sosi într-o carcasă unibody metalică și se pare că vom primi

Cu doar câteva săptămâni în urmă am aflat și primele detalii despre smartphone-ul Elephone Play X, terminal cu cameră duală ce ni se prezenta și într-o imagine oficială la acea vreme. Descopeream că acesta va sosi cu o cameră duală de 12 megapixeli ce ne va permite atât captura alb-negru, cât și posibilitatea de a realiza fotografii cu acel efect bokeh de blur pe care îl avem în cazul aparatelor DSLR.

Elephone Play X

Astăzi compania producătoare ține să ne ofere câteva informații despre procesul de producție al carcasei metalice de tip unibody pe care o primim în cazul de față. Ei bine, aflăm că telefonul adoptă benzi din plastic pentru antene ce au fost ingenios integrate în carcasa metalică pentru a se potrivi cu nuanța de culoare a telefonului.

Această carcasă trece prin numeroase procese de șlefuire folosindu-se diferite materiale pentru ca rezultatul să conste într-o suprafață cât mai fină și plăcută pentru utilizare. Încă nu avem detalii despre dotările hardware, dar cu siguranță acestea nu vor întârzia să apară în următoarea perioadă.

Pentru update-uri ulterioare referitoare la acest smartphone puteți vizita site-ul elephone.hk!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×