Smartphone-ul Elephone Play X va sosi într-o carcasă metalică unibody; vedem o nouă imagine cu produsul

Autor:  | Publicat în:  Elephone 1.024 ori
<b>Smartphone-ul Elephone Play X va sosi într-o carcasă metalică unibody; vedem o nouă imagine cu produsul</b>În urmă cu doar câteva săptămâni cei de la Elephone ne-au adus primele informații despre un nou smartphone cu cameră duală pe care îl pregătesc de lansare și anume modelul Play X. Acesta va sosi într-o carcasă unibody metalică și se pare că vom primi

Cu doar câteva săptămâni în urmă am aflat și primele detalii despre smartphone-ul Elephone Play X, terminal cu cameră duală ce ni se prezenta și într-o imagine oficială la acea vreme. Descopeream că acesta va sosi cu o cameră duală de 12 megapixeli ce ne va permite atât captura alb-negru, cât și posibilitatea de a realiza fotografii cu acel efect bokeh de blur pe care îl avem în cazul aparatelor DSLR.

Elephone Play X

Astăzi compania producătoare ține să ne ofere câteva informații despre procesul de producție al carcasei metalice de tip unibody pe care o primim în cazul de față. Ei bine, aflăm că telefonul adoptă benzi din plastic pentru antene ce au fost ingenios integrate în carcasa metalică pentru a se potrivi cu nuanța de culoare a telefonului.

Această carcasă trece prin numeroase procese de șlefuire folosindu-se diferite materiale pentru ca rezultatul să conste într-o suprafață cât mai fină și plăcută pentru utilizare. Încă nu avem detalii despre dotările hardware, dar cu siguranță acestea nu vor întârzia să apară în următoarea perioadă.

Pentru update-uri ulterioare referitoare la acest smartphone puteți vizita site-ul elephone.hk!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×