Elephone Z1 poate fi rezervat pentru suma de 189.99 dolari până pe data de 25 februarie

1.478 ori
<b>Elephone Z1 poate fi rezervat pentru suma de 189.99 dolari până pe data de 25 februarie</b>Chiar acum câteva zile compania chineză Elephone ne anunța despre campania de crowdfunding demarată pentru strângerea de fonduri necesare dezvoltării unui smartphone high-end numit Z1. Acesta aduce dotări de top precum un chip de 6 GB memorie RAM

De curând cei de la Elephone ne-au oferit informații despre campania de crowdfunding demarată pentru strângerea de fonduri necesare dezvoltării unui smartphone high-end numit Z1. Acesta va sosi cu display Full HD de 5.5 inch, procesor octa-core MediaTek Helio P20, 6 GB memorie RAM și 64 GB spațiu intern de stocare. Avem și o baterie de 3100 mAh alături și un amplificator audio NXP HD.

Telefonul mai oferă un scanner de amprente și un port USB Type-C. Compania ține să ne amintească astăzi faptul că putem rezerva un asemenea smartphone Elephone Z1 la prețul promoțional de doar 189.99 dolari doar până pe data de 25 februarie. Ulterior, prețul va crește cu 10$ și la sfârșitul campaniei, pe data de 25 martie, prețul produsului va fi de 229.99 dolari.

Pentru cei care nu vor să își asume riscul de a rămâne cu o asemenea sumă blocată în cazul în care telefonul nu va deveni realitate, pot alege o altă metodă de finanțare ce presupune plata sumei de 49.99 dolari și la finalul campaniei restul de 149.99 dolari pentru achiziția telefonului. Detaliile complete le aveți aici!

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×