Smartphone-ul Elephone P25 va beneficia de un chip audio Hi-Fi la pachet

1.395 ori
<b>Smartphone-ul Elephone P25 va beneficia de un chip audio Hi-Fi la pachet</b>Prin intermediul unui comunicat de presă aflăm astăzi un detaliu interesant despre smartphone-ul Elephone P25, terminal ce se pregătește de lansarea oficială în perioada următoare. Se pare că acest telefon va beneficia de un chip audio Hi-Fi la pachet

La sfârșitul lunii noiembrie a anului trecut aflam primele informații despre Elephone P25, un nou terminal echipat cu 6 GB memorie RAM și cu noul procesor octa-core MediaTek Helio P25. Au urmat și alte teasere oficiale din partea companiei producătoare, materiale ce ne-au dezvăluit că telefonul va oferi un display de 5.5 inch și faptul că vom putea alege din mai multe variante de culoare precum albastru, auriu și negru. 

Pe lista de dotări se adaugă astăzi și prezența unui chip audio Hi-Fi - componentă ce promite o experiență audio superioară și pe care am văzut-o integrată la bordul smartphone-urilor în special de către producătorii asiatici. Probabil, la pachet cu telefonul vom primi și o pereche de căști de calitate pentru a ne putea bucura pe deplin de muzica stocată pe device.

Nu ar fi exclus ca acest nou smartphone să ruleze din fabrică sistemul de operare Android 7.0 Nougat, dar mai multe aflăm odată cu debutul său oficial ce nu ar trebui să fie prea departe. Pentru update-uri puteți vizita și site-ul elephone.hk!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×