Smartphone-urile Vernee primesc prețuri speciale la început de an; Apollo, Apollo Lite, Mars și Thor sunt incluse în ofertă!

1.445 ori
<b>Smartphone-urile Vernee primesc prețuri speciale la început de an; Apollo, Apollo Lite, Mars și Thor sunt incluse în ofertă!</b>Startul lui 2017 ne aduce și o promoție interesantă din partea celor de la GearBest.com, retailer ce vine cu reduceri pentru smartphone-urile Vernee. Putem alege să achiziționăm modele precum Apollo, Mars sau Thor la prețuri cu adevărat interesante

În 2016, Verneea fost compania de origine chineză ce a reușit să încânte publicul cu adevărat - lucru ce s-a întâmplat grație produselor sale de calitate ce au ajuns pe piață la prețuri foarte bune în raport cu dotările pe care le ofereau la pachet. De asemenea, firma asiatică este de apreciat și datorită faptului că a suportul software nu a lipsit din ecuație, fiind oferite update-uri pentru majoritatea modelelor din gamă.

Vernee Apollo

Acum se pregătesc și pachetele software ce vor aduce Android Nougat pentru unele terminale, semn că Vernee este o companie ce se gândește și la experiența post-vânzare. Aflăm astăzi că smartphone-urile din portofoliul companiei beneficiază de reduceri speciale prin intermediul celor de la GearBest.com, promoție asociată începutului de an.

Vernee Apollo

Pe lista de modele incluse în ofertă îl avem și pe flagship-ul Vernee Apollo ce poate fi cumpărat în această perioadă pentru suma de 259.99 dolari ~ 1.130 lei. Pentru această sumă primim un terminal cu display Quad HD de 5.5 inch, procesor deca-core Helio X25, 4 GB memorie RAM, 64 GB spațiu intern de stocare și cameră foto principală de 21 megapixeli.

Vernee Mars

Și Vernee Mars beneficiază de o reducere considerabilă de preț, acesta fiind acum disponibil la suma de 199.99 dolari. Vom primi un terminal complet metalic cu display Full HD de 5.5 inch, procesor Helio P10, 4 GB memorie RAM și 32 GB spațiu intern de stocare. O dotare mai inedită este și scanner-ul de amprente plasat lateral.

Vernee Apollo Lite

În oferta retailerului chinez mai este inclus și smartphone-ul Vernee Apollo Lite, un telefon ce poate fi cumpărat în această perioadă pentru doar 179.99 dolari, sumă pentru care vom primi un device cu următoarele dotări: display Full HD 5.5 inch, procesor deca-core MediaTek Helio X20, 4 GB memorie RAM, 32 GB spațiu de stocare flash și cameră foto principală Samsung de 16 megapixeli.

Vernee Thor

Nu în ultimul rând îl avem și pe Vernee Thor, cel mai accesibil model din lista de față. Pentru numai 116.99 dolari acesta ne oferă un display HD de 5 inch + sticlă 2.5D, procesor octa-core, 3 GB memorie RAM și 32 GB spațiu intern de stocare. Avem și o cameră foto principală de 13 megapixeli la pachet și un scanner de amprente. 

Toate aceste smartphone-uri pot fi găsite pe GearBest.com!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×