Smartphone-ul Apollo se duelează din nou cu OnePlus 3T; modelul Vernee câștigă lupta la capitolul display

1.783 ori
<b>Smartphone-ul Apollo se duelează din nou cu OnePlus 3T; modelul Vernee câștigă lupta la capitolul display</b>Vernee ne-a prezentat numeroase comparații între smartphone-urile din portofoliul propriu și alte modele de top existente pe piață, chiar și în situația în care produsele rivale erau superioare la unele capitole. Astăzi vedem cum se prezintă Apollo în

Compania chineză Vernee ne-a prezentat de-a lungul timpului numeroase comparații între smartphone-urile proprii și alte terminale high-end de pe piață chiar și în situația în care la unele capitole modelele rivale erau superioare. Astăzi vedem un nou astfel de video comparativ între flagship-ul Vernee Apollo și nimeni altul decât OnePlus 3T - lupta fiind dată acum pe seama calității display-urilor oferite.

Vernee Apollo vs OnePlus 3T

Din start, Apollo este clar superior prin rezoluția sa Quad HD de 2560 x 1440 pixeli chiar dacă avem aici de-a face cu un panou cu tehnologie LCD. OnePlus 3T vine cu un ecran AMOLED ce ne oferă o rezoluție Full HD, dar pentru unele trenduri actuale cum este cazul VR, Apollo merită aprecierile noastre.

Vernee Apollo vs OnePlus 3T

Avem parte de unghiuri largi de vizualizare, de culori vii, iar deși ecranul lui OnePlus 3T este mai atrăgător pentru ochii privitorului, uneori se remarcă și o anumită tentă de galben. Vedem și o serie de imagini puse la microscop, materiale ce ne confirmă faptul că rezoluția superioară a modelului Vernee Apollo nu este deloc de lepădat în situația de față.

Vernee Apollo vs OnePlus 3T

Acest smartphone se remarcă și printr-un preț mai bun de doar 259.99 dolari prin intermediul celor de la GearBest.com (vs. OnePlus 3T - 439 dolari). De asemenea, găsiți aici și o comparație a specificațiilor hardware pe care cele două smartphone-uri le oferă la pachet.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×