Smartphone-urile Vernee primesc reduceri cu ocazia sărbătorii Single's Day; iată ce discount-uri se oferă!

1.042 ori
<b>Smartphone-urile Vernee primesc reduceri cu ocazia sărbătorii Single's Day; iată ce discount-uri se oferă!</b>Pentru că pe data de 11 noiembrie în China se sărbătorește Single's Day, iată că cei de la Vernee vin cu reduceri speciale asociate acestei zile de sărbătoare. Asta înseamnă că telefoane precum Vernee Apollo Lite, Vernee Mars, dar și Thor beneficiază de

După cum v-am informat și noi zilele trecute, în China se va sărbători pe data de 11 noiembrie Single's Day - zi foarte importantă pentru publicul asiatic prin care se celebrează singurătatea. Acest lucru conduce și la demararea unor numeroase campanii de reduceri, pe lista companiilor ce vor oferi asemenea campanii promoționale aflându-se de astăzi și Vernee, producător ce are prețuri foarte bune pentru telefoanele din portofoliu în perioada 9 - 15 noiembrie. Iată ce modele sunt incluse aici:

Vernee Apollo Lite

Vernee Apollo Lite

Printre cele 3 telefoane pe care Vernee le oferă la reducere în aceste zile, se numără și modelul Apollo Lite. Telefonul ce vine cu display Full HD de 5.5 inch, procesor deca-core MediaTek Helio X20 și 4 GB RAM poate fi achiziționat astfel pentru suma de doar 189.99 dolari. Lista sa de specificații mai include 32 GB de stocare flash, o cameră foto principală Samsung de 16 megapixeli și un scanner de amprente.

Vernee Mars

Vernee Mars

În mod interesant, și recent lansatul Vernee Mars este inclus în oferta de Single's Day. Smartphone-ul de față are un preț de 199.99 dolari, sumă pentru care vom primi un handset dotat cu display Full HD de 5.5 inch, procesor octa-core MediaTek Helio P10 și 4 GB memorie RAM. Primim o cameră foto principală de 13 megapixeli cu senzor Sony IMX258, scanner de amprente plasat lateral și 32 GB de stocare.

Vernee Thor

Vernee Thor

Nu în ultimul rând, Vernee vine și cu un preț special pentru cel mai accesibil model din gamă numit Thor. Dacă vă amintiți și noi am testat acest produs în urmă cu doar câteva luni, fiind o alternativă foarte bună de luat în calcul pentru cei cu buget redus. El costă doar 109.99 dolari și ne aduce un display HD de 5 inch, un procesor octa-core MediaTek MT6753, 3 GB memorie RAM și 16 GB de stocare.

Toate aceste telefoane pot fi găsite aici și aflați totodată faptul că există un giveaway special ce are ca premiu un smartphone Vernee Mars, regulile sale fiind afișate mai jos:

  • like paginii de Facebook Vernee + tăguire 3 prieteni
  • comentariu pe site-ul vernee.cc cu funcțiile pe care le apreciezi la Vernee Mars
  • introducere adresă de email pe site pentru a intra în Giveaway
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×