Sony Xperia XA1 e disponibil în Hong Kong; Iată-l scos din cutie! Vine în Europa pe 10 aprilie

1.781 ori
<b>Sony Xperia XA1 e disponibil în Hong Kong; Iată-l scos din cutie! Vine în Europa pe 10 aprilie</b>Printre smartphone-urile prezentate de către Sony la Mobile World Congress 2017 s-a numărat și modelul Xperia XA1, succesorul lui XA de anul trecut ce păstrează în continuare abordarea de design edge-to-edge. Aflăm astăzi că handset-ul este disponibil

Sony Xperia XA a fost probabil una dintre cele mai mari surprize din zona midrange, în rândul telefoanelor testate la Mobilissimo.ro. A surprins prin design, prin cameră şi în general prin calitatea sa. De aceea urmaşul Xperia XA1 e aşteptat cu interes maxim. Până să vină în Europa pe 10 aprilie îl vedem scos din cutie Hong Kong.

Sony Xperia XA1

Acolo costă în jur de 302 euro şi e disponibil pe 4 nuanțe: alb, negru, auriu sau roz. Acest model midrange va fi urmat de varianta mai mare XA1 Ultra în luna iunie. De remarcat la noul venit ca el separă cele două sloturi SIM de cel microSD şi nu optează pentru un slot hibrid, cum fac alţi producători. Xperia XA1 se prezintă cu un ecran edge to edge de 5 inch, cu rezoluţie HD, dar şi cu o cameră peste medie pentru un midrange, de 23 MP.

Are un procesor MediaTek Helio P20, upgrade faţă de acel P10 prezent pe Xperia XA. Ca şi predecesorul, nu e rezistent la apă şi praf şi nu are scanner de amprente, lăsând aceste dotări pe seama lui Xperia XZ Premium sau Xperia XZs. Primeşte şi suport SteadyShot şi difuzoare stereo, iar noi abia aşteptam să testăm acest smartphone, pentru a vedea dacă se ridică la înălţimea predecesorului.

Între timp găsiţi aici un hands on al nostru de la MWC.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×