În perioada 25 ianuarie - 5 februarie, smartphone-urile Vernee pot fi achiziționate la super-prețuri! Iată detalii!

1.197 ori
<b>În perioada 25 ianuarie - 5 februarie, smartphone-urile Vernee pot fi achiziționate la super-prețuri! Iată detalii!</b>Cei de la Vernee organizează în perioada 25 ianuarie - 5 februarie o nouă campanie promoțională ce ne aduce prețuri speciale pentru smartphone-urile din portofoliul companiei asiatice. Putem alege flagship-ul Apollo, sau poate chiar varianta Lite, dar și

Compania chineză Vernee decide să dea startul unei noi campanii promoționale în perioada 25 ianuarie - 5 februarie, oferind reduceri foarte atractive pentru mai toate smartphone-urile din portofoliu. Este momentul propice să profitați de această ofertă, mai ales ținând cont de faptul că handset-urile Vernee sunt caracterizate de un raport preț-specificații foarte bun și în plus, compania are în vedere și suportul software post-achiziție.

Vernee Apollo

Printre aceste terminale mobile oferite la preț special în perioada mai sus menționată se numără și flagship-ul Vernee Apollo care poate fi cumpărat pentru suma de doar 255.99 dolari, adică în jur de 1.070 lei. Primim un telefon echipat cu display Quad HD de 5.5 inch și perfect pentru consumul de materiale VR, un procesor deca-core MediaTek Helio X25 și 4 GB memorie RAM pentru ca multitasking-ul să nu fie o problemă.

Vernee Apollo

Avem și o cameră foto principală de 21 megapixeli, un senzor selfie de 8 megapixeli, conectivitate 4G LTE și suport dual-SIM. Vernee Apollo aduce un scanner de amprente și o baterie de 3180 mAh cu suport pentru tehnologia de încărcare rapidă. Iată și prețurile destinate celorlalte smartphone-uri pe care Vernee le include în campania de față:

  • Apollo Lite - 166.99 dolari
  • Thor - 112.99 dolari 
  • Mars - 179.99 dolari

Puteți comanda telefonul dorit de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×