Sony Xperia X Compact: Display mic, dar capabil

1.118 ori
<b>Sony Xperia X Compact: Display mic, dar capabil</b>Sony Xperia X Compact se prezintă relaxat şi degajat la bătălia ecranelor, luptând la o categorie mai mică decât 99% dintre telefoanele lansate în acest an. E drept că el e apropiat de iPhone 7 şi iPhone SE, o concurenţă cât se poate de dură în zona sub..

Sony Xperia X Compact se prezintă relaxat şi degajat la bătălia ecranelor, luptând la o categorie mai mică decât 99% dintre telefoanele lansate în acest an. E drept că el e apropiat de iPhone 7 şi iPhone SE, o concurenţă cât se poate de dură în zona sub 5 inch, dar cumva le rezistă cu brio.

Propune un panou IPS LCD de 4.6 inch cu rezoluţie 720p şi obişnuitele tehnologii X Reality şi Triluminous, dar şi Dynamic Contrast. Avem parte şi de protecţie Gorilla Glass, iar pentru playback video folosim poate prea complexa aplicaţie Video. Ea integrează un ghid TV ce "ştie" şi canale de la noi şi face şi recomandări de meciuri, emisiuni, filme şi seriale.

Pixelii ecranului telefonului Sony Xperia X Compact, au o configuratie RGB Stripes (ecran vazul ta microscop)

Mai mult de atât, aplicaţia Video oferă şi setări audio high-end, setări legate de subtitrări sau imagine. Experienţa de vizualizare pe acest mic ecran ne-a adus o imagine bine iluminată, clară, unghiuri largi de vizualizare şi contrast bun, dar şi culori foarte suprasaturate. Nici negrul nu e prea adânc. Pixelii au aranjament RGB Stripes, iar la testul cu luxmetrul am atins 533 LUX, un rezultat excelent.

Luminozitate ecran Sony Xperia X Compact

El ne permite să depăşim modele precum Huawei Nexus 6P, HTC 10 sau Huawei P9, dar ne clasam totuşi sub iPhone 6 şi Sony Xperia XZ (nu cu mult). Setările speciale ale ecranului includ Adaptive Brightness, Smart Backlight Control şi Image Enhance, care poate face imaginea şi mai saturată prin funcţia Super Vivid sau mai naturală prin X Reality.

Test Luminozitate ecran

 • 1.Apple iPhone XS Max788 (LUX)
 • 2.Apple iPhone X764 (LUX)
 • +
 • 47.Sony Xperia X Compact533 (LUX)
 • 48.Apple iPhone 7532 (LUX)
 • 49.Huawei P9 Plus522 (LUX)
 • 50.Samsung Galaxy S8522 (LUX)
 • 51.iHunt Hero518 (LUX)
 • 52.Vivo NEX Dual Display Edition515 (LUX)
 • 53.Sony Xperia XZ3514 (LUX)
 • 54.Samsung Galaxy Note 8513 (LUX)
 • 55.BlackView Ultra Plus510 (LUX)

Putem regla şi balansul de alb, cu slidere R/G/B, mărimea fontului şi există şi mod de utilizare cu mănuşi sau în tandem cu o husă specială Sony. Un ecran solid, căruia îi putem imputa doar coloritul excesiv.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×