Vernee Apollo Lite Unboxing: scoatem din cutie probabil cel mai accesibil telefon cu 4 GB RAM, vine cu design interesant (Video)

1.915 ori
<b>Vernee Apollo Lite Unboxing: scoatem din cutie probabil cel mai accesibil telefon cu 4 GB RAM, vine cu design interesant (Video)</b>Mobilissimo.ro îl scoate din cutie pe Vernee APollo Liţe, telefon cu 4 GB RAM şi preţ foarte accesibil, de doar 189 dolari la Gearbest.com. Mai mult decât atât, acest model va costă doar 99 de dolari începând cu 31 octombrie, într-o campanie de flash sale

După ce am testat Vernee Thor, e momentul încă unui device al acestui brand să poposească la noi, modelul Vernee Apollo Lite de această dată. Specificaţiile trec la categoria grea, cu 4 GB RAM disponibili, iar terminalul a debutat în vara acestui an. Avem de-a face aici cu un smartphone upper-midrange, cu preţ accesibil, de doar 247 de dolari la GearBest.com în acest moment.

Conținutul cutiei lui Vernee Apollo Lite

Preţul coboară şi la 99 de dolari începând cu 31 octombrie, într-o serie de vânzări flash, care durează până pe 9 noiembrie, deci acesta devine probabil cel mai ieftin smartphone high end cu 4 GB RAM. În cutia sa neagră se află încărcătorul, cablul USB Type-C, cheiţa metalică şi manualul. Vernee Apollo Lite se prezintă pe o nuanţă interesantă, parcă de culoarea prunei necoapte complet.

Vernee Apollo Lite scos din cutie

La bord se află un ecran Sharp IGZO de 5.5 inch Full HD, cum nu vezi în fiecare zi pe un handset la acest preţ, dar şi un procesor 10 core MediaTek Helio X20, 4 GB RAM şi 32 GB stocare. Primim şi slot microSD şi aceeaşi cameră principală de 16 MP de pe Xiaomi Redmi Note 3 Pro, cu acelaşi senzor Samsung. Pentru selfie avem o cameră de 5 MP, iar jos veți găsi un port USB Type-C.

Bateria de 3.180 mAh sună bine şi oferă şi încărcare rapidă, iar sub camera principală se află un scanner de amprente. Apollo Lite are un corp metalic unibody uşor rotunjit şi e un device destul de masiv, cu talie de 9.2 mm şi greutate de 175 de grame. Revenim cu review cât de curând.

Prețul actualizat al lui Vernee Apollo Lite, îl puteți afla de aici (Gearbest).

Vernee Apollo Lite Unboxing

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×