Turul Magazinelor #51: Jucării de Halloween, cântare de bagaje şi acvarii la preţuri bune

1.466 ori
<b>Turul Magazinelor #51: Jucării de Halloween, cântare de bagaje şi acvarii la preţuri bune</b>Pentru că sărbătoarea de Halloween se apropie, vă prezentăm astăzi câteva decorații interesante vândute la super-prețuri prin intermediul retailerului chinez GearBest. De asemenea, regăsim și prețuri foarte bune pentru acvarii în oferta eMAG, iar un

Azi nu avem absolut nimic serios pe lista de produse a acestui Tur, ci mai degrabă device-uri şi accesorii legate de hobby-uri. Weekendul ce începe va fi marcat de Halloween şi ca atare am găsit câteva accesorii drăguţe pentru sărbătoare. Pentru călătoriile ce urmează în aceste luni friguroase avem şi un cântar de bagaje, iar cei care au animalele de casă cele mai tăcute, adică peşti vor găsi şi nişte acvarii pe listă.

1. Cântar digital pentru bagaje Beurer

Cantar

Vă spun sincer că nici nu ştiam că există un asemenea gadget până să îl văd în oferta celor de la evoMAG.ro, la reducere chiar. Aparent marca Beurer ar fi una respectată în domeniu, iar un astfel de cântar costă 93 lei pentru modelul LS10, în vreme ce un LS06 costă doar 75 lei. Primul model "duce" 50 de kg, iar al doilea 40 de kg.

Device-ul include şi o lanternă practică şi o curea de fixare pentru depozitarea cu economie de spaţiu. Are un ecran LCD uşor de citit şi vine in formatul unui stick USB sau player MP3 de pe vremuri. Cântarul e foarte util pentru a respecta reglementările de la aeroport şi a nu plăti în plus pentru bagaje prea grele.

2. Acvarii pentru al vostru Nemo

Acvariu

Am un prieten care îşi cauta acvariu, evident nu pentru el, ci pentru o serie de peştişori pe care i-a primit cadou. Cum aceştia nu rezistă prea mult într-un bol banal din sticlă sau o pungă din plastic, un acvariu ar fi o idee bună. Cei de la eMAG.ro au o selecţie variată, dar un raport bun calitate-pret îl are Acvariul Diversa 60, Negru, de 54 de litri. Costă 339 lei şi e destinat "acvariştilor începători".

Include un capac din plastic modern, cu tub fluorescent de 15W, filtru intern (600L/oră) şi încălzitor de 50W cu termostat. Avem şi un termometru aici, iar dimensiunile sunt de 60 x 30 x 40 cm. Grosimea sticlei este de 4 mm, deci e destul de groasă pentru a face faţă şi celor mici care vor tot bate darabana în ea. Pentru cei care vor un volum mai mare există modelul Acvariu Hailea F60, 60L, Negru.

El costă 449 lei, are capacitate de 60 de litri şi măsoară 59 cm lungime.

3. Jucării de Halloween

Decoratie

Cei care chiar îşi pun mintea să îşi împodobească casa cu gadgeturi sau accesorii de Halloween au foarte multe produse de ales în aceste zile. Avem un dovleac-lampă, care îşi schimbă culoarea şi oferă efecte 3D via LED pe timp de noapte, la preţ de 13.23 dolari la GearBest.com. El cântăreşte doar 280 de grame şi îşi schimbă culoarea la o atingere.

Decoratie

Apoi avem şi o altă lampă în formă de craniu, sau mai bine zis în formă de logo 3D al lui Punisher din universul Marvel. Şi această lampă se iluminează în multiple culori, e transparentă şi costă 12.21 dolari. Iar pentru cei care se duc la petreceri de Halloween şi s-au săturat de costume standard, cu cap de cal, Kylo Ren sau Suicide Squad, avem o mască de meme Internet Doge, care costă 6.92 dolari la Gearbest.com.

Masca

Ochii sunt foarte realişti aici, poate prea realişti pentru câinele cel apologetic de pe net. Masca este din latex şi trebuie aerisita înainte să fie purtată. Are circumferinţa de 72 cm.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×