Sony Xperia XA la promoție pe Germanos.ro! Costă 1.329 lei și vine alături de o pereche de căști Sony cadou ce se vinde separat pentru sume cuprinse între 600 - 800 lei!

2.788 ori
<b>Sony Xperia XA la promoție pe Germanos.ro! Costă 1.329 lei și vine alături de o pereche de căști Sony cadou ce se vinde separat pentru sume cuprinse între 600 - 800 lei!</b>Smartphone-ul Sony Xperia XA a fost apreciat de către noi pentru design-ul arătos dat de către panoul frontal cu muchii foarte înguste în jurul ecranului, element ce rar îl vedem pe un asemenea produs de buget. Acest terminal are parte de un preț special

Printre ultimele smartphone-uri din portofoliul japonezilor de la Sony pe care le-am testat se numără și Xperia XA, telefon apreciat pentru design-ul arătos datorat panoului frontal cu muchii foarte înguste în jurul ecranului. Nici nivelul de performanță nu este deloc rău și avem de-a face cu un telefon multimedia numai bun pentru cei care au un buget mid-range.

Sony Xperia XA

Acesta face parte dintr-o campanie Germanos realizată exclusiv online în acest moment, având un preț de 1.329 lei - sumă nu tocmai atractivă la prima vedere în comparație cu listările altor retaileri de pe piața locală. Totuși, acest magazin oferă un cadou destul de considerabil la achiziție și anume o pereche de căști Sony MDR-XB950BT bazate pe conectivitate Bluetooth ce se găsesc la vânzare pentru sume cuprinse între 600 și 800 lei.

Sony Xperia XA

Cadoul este foarte interesant și dacă l-am scădea din prețul afișat de Germanos pentru pachetul de față, atunci telefonul ne-ar costa numai 729 lei. Vă amintim că Xperia XA vine cu display de 5 inch, procesor octa-core, 2 GB memorie RAM și cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED. Îl găsiți în oferta Germanos aici, iar dacă doriți să aflați mai multe, recenzia sa este disponibilă accesând acest link!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×