Sony Xperia XA1 primeşte preţ pentru Europa, soseşte pe 10 aprilie; Costă mai puţin decât am fi crezut

2.828 ori
<b>Sony Xperia XA1 primeşte preţ pentru Europa, soseşte pe 10 aprilie; Costă mai puţin decât am fi crezut</b>Japonezii de la Sony au adus la târgul de tehnologie Mobile World Congress 2017 și smartphone-ul Xperia XA1, succesorul modelului XA de anul trecut ce impresiona prin panoul frontal cu margini foarte înguste în jurul ecranului. S-a păstrat și aici

Sony a prezentat 4 telefoane la MWC 2017, unul mai arătos şi inedit decât altul, dar ce nu a prezentat a fost preţul final al noilor veniţi. Dacă pentru Xperia XZ Premium am aflat un posibil preţ la Amazon UK , e momentul să descoperim acum şi ce sumă am putea plăti pentru Xperia XA1.

Smartphone-ul fusese în prima fază anunţat pentru debut pe 26 aprilie la suma de 299.99 dolari. Pe Xperia XA1 Ultra îl aşteptăm la vară la o sumă mai mare. Totuşi retailerii europeani au reuşit să aducă terminalul Xperia XA1 mai devreme, britanicii de la Clove spre exemplu avându-l gata de livrare de pe 10 aprilie. Nici suma nu e rea, 280 de dolari şi handsetul va sosi pe negru, auriu, roz sau alb.

Smartphone-ul vine cu Android 7.0 Nougat la bord şi dispune de un procesor MediaTek Helio P20 octa core, 3 GB RAM şi 32 GB stocare. Punctul cheie al acestui model rămâne totuşi camera de 23 de megapixeli, cu senzor Sony Exmor RS. Pentru selfie avem o cameră de 8 megapixeli şi atrage privirea şi ecranul edge to edge. Mă aştept la un preţ de 300 de euro la noi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×