Sony Xperia XA (2017) apare în noi randări; vine cu port USB Type-C și ar urma să fie disponibil și pe roșu

1.428 ori
<b>Sony Xperia XA (2017) apare în noi randări; vine cu port USB Type-C și ar urma să fie disponibil și pe roșu</b>În decembrie anul trecut pe web își făcea apariția și o primă randare neoficială pentru smartphone-ul Sony Xperia XA (2017), telefon pe care îl așteptam la CES. Cum acest lucru nu s-a înfăptuit, ne îndreptăm mai degrabă atenția către Mobile World Congress

Vă prezentam în urmă cu aproximativ o lună prin intermediul unui articol o primă randare neoficială pentru Sony Xperia XA (2017), telefon pe care inițial îl vedeam ca și lansat în cadrul târgului de tehnologie CES. Cum acest lucru nu s-a întâmplat, ne îndreptăm atenția mai degrabă către un debut programat pentru Mobile World Congress 2017, show ce va avea loc în perioada 27 februarie - 2 martie.

Sony Xperia XA 2017

Am aflat deja că noul telefon și a sa variantă Ultra vor sosi la pachet cu procesoare octa-core MediaTek Helio P20, iar astăzi vedem și noi randări cu iz oficial. Din start se remarcă look-ul similar cu cel adoptat de către modelul Xperia XZ, fiind oferite la pachet un port USB Type-C în partea de jos și butoane fizice pentru controlul volumului și pentru blocare/deblocare device.

Sony Xperia XA 2017

Printre imaginile de față se află și un material ce pare a ne prezenta variantele de culoare în care noul Xperia XA va fi disponibil la vânzare. Avem o nuanță de albastru electric, un roz-mov pal, argintiu, dar și o versiune pe roșu ce cu siguranță va atrage atenția publicului feminin.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×