Sony Xperia XZ1 Compact: Conectivitate vitezomană, claritate excelentă

2.705 ori
<b>Sony Xperia XZ1 Compact: Conectivitate vitezomană, claritate excelentă</b>Sony Xperia XZ1 Compact este un telefon single SIM clasic, cu slot nano SIM şi ca de obicei Sony nu are nevoie de cheiţa pentru SIM, ci are abordarea clasică cu tray-ul de care tragi să îl scoţi.

Sony Xperia XZ1 Compact este un telefon single SIM clasic, cu slot nano SIM şi ca de obicei Sony nu are nevoie de cheiţa pentru SIM, ci are abordarea clasică cu tray-ul de care tragi să îl scoţi.

Vine cu suport 4G LTE Categoria 15, GPS, Glonass, Beidou, Galileo, WiFi a/b/g/n/ac şi Miracast. Mai are pe listă şi Bluetooth 5.0, DLNA, NFC, port USB Type-C şi Google Cast. Cu toate acestea nu vine cu radio FM, dar măcar se poate conecta la un joystick de PS4 (Dual Shock 4) pentru jocuri.

Speedtest Sony Xperia XZ1 Compact

Apelurile au volumul ridicat, de claritate am fost mulţumit şi vocea a fost caldă, iar microfonul şi-a făcut treaba bine. Am făcut şi un SpeedTest, atingând 124 Mbps la download 4G şi 45 Mbps la upload. La testul de WiFi am ajuns la 308 Mbps la download şi 26 Mbps la upload, toate rezultate mulţumitoare.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×