Noi teasere pentru Oppo R15 prezintă un decupaj frontal în stil iPhone X

908 ori
<b>Noi teasere pentru Oppo R15 prezintă un decupaj frontal în stil iPhone X</b>Oppo turează la maxim în aceste zile, pentru a prinde din urmă vecinii de companie mama Vivo. Aceştia din urmă au venit la MWC cu un telefon concept edge-to-edge şi s-au remarcat prin primul telefon cu scanner de amprente integrat in ecran.

Oppo turează la maxim în aceste zile, pentru a prinde din urmă vecinii de companie mama Vivo. Aceştia din urmă au venit la MWC cu un telefon concept edge-to-edge şi s-au remarcat prin primul telefon cu scanner de amprente integrat in ecran. Între timp Oppo, care aparţine de aceeaşi companie mama BBK pregăteşte seria de telefoane Oppo R15, care a primit teaserul de mai jos.

După cum se vede în imagini avem parte de un smartphone cu muchii înguste şi decupaj în zona frontală superioară, în stil iPhone X. Este un pic mai discret acel "breton" faţă de telefonul Apple şi mai apropiat de ce oferă un ASUS ZenFone 5 să zicem. Noua Serie R va include telefoanele Oppo R15 şi Oppo R15 Plus, acesta din urma probabil un phablet cu diagonală de 6.2 sau 6.4 inch.

Teaser Oppo R15

Zvonurile afirmă că terminalele vor sosi cu procesor Qualcomm Snapdragon 670, camere duale în spate, 4 sau 6 GB RAM şi 64 sau 128 GB stocare. Debutul e programat doar pentru China deocamdată. Ar trebui să vedem un ecran de 5.7 inch Full HD+ pe modelul R15, iar în spate să găsim o cameră de 16 MP + 20 MP, plus o cameră de 20 MP în faţă. Vom avea şi scanner de amprente plasat în spate şi suport VoLTE.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×