Allview X4 Soul Xtreme primește un teaser sub forma unei capturi seflie; vine cu o cameră frontală de 20 mpx!

1.435 ori
<b>Allview X4 Soul Xtreme primește un teaser sub forma unei capturi seflie; vine cu o cameră frontală de 20 mpx!</b>Vara aceasta se pare că ne va aduce și debutul lui Allview X4 Soul Xtreme, terminal care după cum și denumirea sa dă de înțeles, urmează a oferi un pachet hardware high-end. Descoperim faptul că acesta ne va pune la dispoziție un senzor selfie de

Un nou smartphone marca Allview ce ni se pregătește este și modelul X4 Soul Xtreme, terminal care după cum și denumirea sa ne dă de înțeles - urmează a oferi dotări high-end la pachet și o performanță superioară. Astăzi sosește primul material teaser pentru acest viitor handset și vedem o mostră seflie realizată cu senzorul frontal de 20 megapixeli pe care îl vom regăsi la bord.

Allview X4 Soul Xtreme

Fotografia de mai sus are o rezoluție de 3840 x 5120 pixeli și observăm că la capitolul detalii și luminozitate totul se prezintă foarte bine în cazul de față. Vom avea așadar parte de un selfie phone veritabil, unul pregătit să facă față și celor mai extreme condiții - chiar și la un selfie în vârf de munte după cum putem vedea aici.

Exif mostra foto Allview X4 Soul Xtreme

Nu avem alte detalii despre dotările lui Allview X4 Soul Xtreme, dar dacă ar fi să bănuim, atunci ne așteptăm la un display cu rezoluție Full HD, la un procesor octa-core și la 6 GB memorie RAM. Nu ar fi exclus ca pe spate să primim o cameră duală și ca bateria de la interior să fie o unitate foarte generoasă. Aflăm mai multe din următoarele materiale teaser!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×