Meitu M6 este un nou selfie-phone ce ne aduce o cameră frontală de 21 mpx

Autor:  | Publicat în:  Meitu 1.687 ori
<b>Meitu M6 este un nou selfie-phone ce ne aduce o cameră frontală de 21 mpx</b>Despre compania chineză Meitu am mai vorbit aici la Mobilissimo, producător ce s-a făcut remarcat în ultimii ani prin smartphone-urile sale ce impresionează la capitolul fotografiere selfie. Un astfel de terminal debutează astăzi alături de o versiune

Meitu este acea companie de origine chineză despre care v-am mai vorbit aici pe Mobilissimo, producător ce s-a făcut remarcat prin smartphone-urile sale ce pun accentul pe fotografierea selfie. Astăzi debutează un nou astfel de model ce va fi cunoscut sub denumirea de Meitu M6 - terminal ce își prezintă specificațiile hardware dar și prețul de comercializare în rândurile următoare.

Ei bine, aflați că smartphone-ul oferă o cameră selfie de 21 megapixeli ce promite din start selfie-uri cu totul și cu totul speciale. De asemenea, la bordul produsului vom regăsi și un senzor principal ce adoptă același număr de megapixeli. Avem un display Full HD AMOLED de 5 inch la pachet, iar alături de acesta se află și procesorul octa-core MediaTek Helio P10 ce este tactat la o frecvență de 2.0 GHz.

Primim un chip grafic Mali-T860MP2, 3 GB memorie RAM, 64 GB spațiu intern de stocare și o baterie de 2900 mAh. Aflați că prețul acestui dispozitiv este de 457 dolari, dar și faptul că producătorul chinez aduce pe piață o variantă actualizată a lui Meitu V4 - model lansat inițial în noiembrie 2015.

Acesta din urmă păstrează camera frontală de 21 megapixeli, același procesor, ba chiar și aceeași cantitate de memorie RAM, oferind în schimb un design ceva mai diferit. Există 128 GB spațiu de stocare, un panou spate realizat din piele, iar prețul său ajunge la 762 dolari. 


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×