Top 10 Smartphone-uri high-end populare pe Mobilissimo în luna septembrie 2016! Samsung și Apple pe podium!

Autor:  | Publicat în:  Topuri telefoane 2.807 ori
<b>Top 10 Smartphone-uri high-end populare pe Mobilissimo în luna septembrie 2016! Samsung și Apple pe podium!</b>Prima lună de toamnă se apropie de final, așa că este momentul oportun să vă prezentăm topul celor mai populare smartphone-uri pe Mobilissimo în ultimele 30 zile. În mod suprinzător liderul acestui clasament este tot Samsung Galaxy Note 7 - un phablet ce

Luna septembrie s-a dovedit a fi o perioadă bogată în lansări de smartphone-uri, în prim-plan aflându-se modele ca LG V20, iPhone 7 dar și iPhone 7 Plus - câteva dintre acestea fiind deja disponibile comercial chiar și la noi în țară. Așa cum v-am promis, la sfârșitul fiecărei luni vă vom prezenta un top al celor mai populare smartphone-uri high-end de pe Mobilissimo - un top realizat pe baza mai multor factori precum numărul de vizite, căutări, dar și apariții în știri.

Așadar, astăzi aruncăm o privire asupra celor 10 smartphone-uri ce au reușit să se facă remarcate de-a lungul lunii septembrie prin dotările aduse la pachet, prin design-ul adoptat, și chiar prin prețul de comercializare. Aflați că topul din prima lună de toamnă ne oferă câteva suprize interesante!

  1. Samsung Galaxy Note 7
  2. iPhone 7
  3. iPhone 7 Plus
  4. Huawei P9
  5. OnePlus 3
  6. Samsung Galaxy S7
  7. HTC 10
  8. Xiaomi Mi 5
  9. Samsung Galaxy S7 Edge
  10. LG G5

Deși era de așteptat ca popularitatea phablet-ului Samsung Galaxy Note 7 să scadă serios, iată că scandalul în care produsul sud-coreenilor a fost implicat, a ținut produsul în centrul atenției. Acesta este și motivul pentru care îl regăsim în continuare pe prima poziție și în topul pe septembrie - telefon ce a fost menționat aproape zilnic în articolele noastre, și care a constituit un subiect de interes pentru cititori. 

Podiumul prezintă totuși câteva schimbări, noile modele iPhone 7 și iPhone 7 Plus revendicându-și locurile cu numărul 2 și 3 unde luna trecută se plasau terminalele OnePlus 3 și Huawei P9. Cu toate că design-ul produselor de față nu suferă prea multe schimbări, publicul pare a fi încântat de noul procesor adus la pachet, și de senzorii foto pe care Apple îi oferă alături - în cazul phablet-ului de 5.5 inch fiind vorba despre un modul dual.

Chiar și în România, precomenzile pentru această variantă Plus s-au plasat la cote înalte - la câteva zile de la startul programului de comandă, produsul fiind epuizat la operatori, și retaileri precum eMAG. 

Revenind la topul nostru, ajungem la Huawei P9 - telefon plasat pe locul 4 ce la ora actuală poate fi găsit în stocul magazinelor chiar și la prețuri de 1999 lei - sumă ce îl transformă într-un best-buy veritabil. Pe lângă design-ul foarte arătos, smartphone-ul de față vine și cu o cameră foto duală cu certificare Leica ce îi va încânta pe deplin pe acei utilizatori interesați mai mult de partea de fotografiere.

Următoarele locuri din clasamentul pe septembrie sunt ocupate de modele ca OnePlus 3, Samsung Galaxy S7, HTC 10, Xiaomi Mi 5, Samsung Galaxy S7 Edge, și nu în ultimul rând LG G5. Va fi interesant de văzut cum se va prezenta situația în octombrie - lună în care sunt așteptate smartphone-urile Google Pixel/Pixel XL, Xiaomi Mi 5s, cât și debutul comercial al phablet-ului LG V20. 

Iată și cele mai bune prețuri pentru modelele din topul pe luna septembrie:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×